IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
holki prihlaste se.Kdo je tady vlastne tehu?
no hlavně že nam prace nestojí 😀
jo to Mili by si dala viď 😀 😀 😀 ale vodu néé 😝
jáá trošku 😅
no zatím Dadoušek 😵
Tak snazim se pit ale mam pocit ze se mi tam nic nevejde
musíš to do sebe lejt co to jde 😀
ale vejde 😉
a nepij bublinky 😉
ja lemcala jen vodu z kohoutku 😀
tak to Mili zas bublinky nééé 😝 😝
fuj 😝
😀 😀 medu však ja nemyslím šáňo 😀
no my tady mame ale dobrou horskou vodu 😉
a jo a přímo z Krakonošova viď Ančí 😀
jasan 😀
jo to co myslis medu to bych si fakt dala,v patek jsme byly u kamosky v hospode jen na vecu a rekli jsme si s manzou ze pujdem v sobotu chlastat a le Christian se tam tak vozral ze s ty soboty nebylo nic a ja pit v patek nemohla protoze jsem ridila.To vis desne me to bavilo.Bav se s vozralym blbcem a to kdyz jsme konecne dorazili domu tak jsem s nim musela tancovat pred barakem,parada 😀
hm,tak to se teda rozjel,jinak tichý Christián 😀 😀 a kdy se vracíte do řiše 😀
máš dělat mrtvýho brouka co se řízení týče,jinak pak vidíš jak to dopadá 😠
jeste nevim jestli se vratim s Christianem a jestli ano tak 25.7.To vis ze pak hned pribehnu na kavicku,uz se tesim 😎 pujdem nekam na terasku
pak si ale hodíš marod né
to mi zrovna začíná dovolená 😉
no jasne 😀 😀 😀 😀 😀 to bude dloooooouha dovca.kde mas Romana?
a jedete nekam?
no tak jsem pověsila prádlo a zametla a vytřít už nestíhám a ani dočítat jdem na makrelku manža přijel z práce a má chut na pivko tak mizím pak juknu zatím pááááá holky moje zlatý 🙂
no, dělá si malé očko v posilovně 😀 Asi nejedeme,víš jak to je,smrdíme korunou,teda eurem 😀
Dáji,tak to zase proběhne asi vodéčka s džusíkem viď 😉 já si asi udělám stříček 😵
a kde je ta z Krakonošova? 😀
hooolki jdu polehavat tak zas nekdy.Medu ve ctvrtek jdu zasejc na ULZ tak ti pak brnknu domu jo?

dáji,vždyť to říkám,ty jsi normálně rozdivočelá 😀