IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
mě tady mladej pouští tu hroznou muziku, ani nevím jak se tomu říka, a mam pocit že mě z toho začne bolet hlava 😠
dadu bud to tam, je ,nebo ne ..víc možností neni ,nejsme přece malé holky .. 🙂 😎 😝
no dyt , tak se hod do pohody a trošku vic optimismu, ja taky ještě nejsem za vodou, ale prostě tomu věřím 😉
já vim dadu vše jde po krůčkách ,až bude srdíčko ,až vyjdou dobře testy a další testy a další týdny ..atd..já vim dadu jak to myslíš 😵
já to ani dadu nechci ,spíš se pomalinku ujištuju kdyby něco tak aby mě to moc nevzalo ,abych měla sílu dál bojovat
jo to by bylo nejlepší , ale tohle všechno k tomu prostě patří a my to zvladnem 😉 jsme silny holky 😀
umrtvim se na 3dny ..a budem všichno v poho ,doma jsem vzteklá ..určo by mojí narkozu ocenil
skáčem tu přes skříně a křesla a dneska asi vypukne hlavní rozebrání a zandání děr
to jo to bude hezky, my mame zelenou kuchyn a oranžovou předsín a koupelnu 😉 je to fakt hezky
a novej koberec bylo to nutné po tom psovi vše zničené a smaradlavé a lustr takovej zajímavej moderní ..snad to dobře diopadne ..až na to že můj muž se s tim zase bude srát do vánoc

ahoj zuzi ´moc děkuju, chtěli by jsme obě 😀 a berem to tak že tam prostě jsou 😀 a co kluci, nezloběj tě moc, myslím všechny trři 😵