IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ne dadu je to v řiti ... 😉 ,půjdu se co nejdříve objednat na imuno ,to trvá 2měsíce a pak už snad konečně se mnou bude někdo něc 🙄 o dělat
99,9% stačí?to poznam na sobě..bolesti sílí ..čípek měkký ,to je fuk ,musim sbírat síly na další měsíce 😉
no tak co ti na to napsat, budu držet palce dal 😵 ono to určo vyjde , jen někomu to trva dyl 😉
jo šlo to,bouchala jsem jak bulhar,jednou mě vrátila,že je pavučina na lampě a prostěradlo není řádně vyrovnané,tak jsem jí chtěla trefit do držky 😀
Roman dneska volal do Brna,je tam nějaký úřad,krz alimenty ale moc mu neporadila,tak psal na jeden úřed tady,co jako v případě,že by se vystěhoval do Čech,tak jsem zvědavá co napíšou
zatím nic,ale tohle je důležitý,kdyby se jako něco dělo,protože musí vědět kolik by platil
tak vidíš a já jsem si to myslela,že ti to nedá 🙂 Já musím ještě dnes vysávat 😠 no jo rozcvičku jsem si už dala v hotýlku 😀
jo to znám,to je furt počkej za chvilku,ty čekáš a nic,tak zase zahučíš a opět odpověd-počkej za chvilku 😀
jo dneska jsem mamce řekla , že mam pozitivní testy a ona prej, a víš že po umělym mužeš mít i dvojčata 😀 😀 jsem myslela že se vyvratím smíchy, tak jsem ji uplně važně řekla že je to dost možny 😀 😀
jo je 😀 jsem ji už říkala, že jestli budou dvě , tak jedno budou hlídat oni a druhy v Černym dole 😀

leni to jsem měla taky a mam do ted 😝 , tady začína pršet 😠