IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahoj holky, jen oznamuji, že cysta není a KET pravděpodobně v příští pátek 🙂 🙂 🙂 . Jsem šťastná jak blecha. Dadoušku supééééééééééééééééééééééééééééér. Gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. 😉
dadu moc gratuluji..holky furt předěláváme ,tak na vás nemám časík ,ale pak vám to vynahradim 😉
no my čekáme Leni 😉
Kobli,tak vidíš,to je dobrá zpráva,huž se ti to blíží 😎
Jo medunko, je to dobrá zpráva. Ty jsi neslyšela tam u vás, jak se otřásla zem (kolem 10 hodiny), jak mi spadl kámen ze srdce? 😀
Je se mi zvyšuje dávka toho Estrofemu. Ještě to potřebuju trošku zvětšit. V pondělí mi udělají jakoby nanečisto zavedení, aby se vidělo, jestli musím tu narkozu nebo ne. Já bych radši bez ní.
Těhudadouš 🙂
Dadoušek-1IVF+ICSI
19.6.09-stimulace-píchala jak o život 😀
28.6.09-OPU
1.7.09-ET,zavedeny dvy minidadoušci 🙂
12.7.09-TT a dvě čárečky 🙂 🙂
dnes,17.7.09 odběr krve-je hotovo,zaděláno,dopícháno a to jak injekčně,tak i jinak 😀 😀 jo, a těhutáta dostal pěkné bodyčko 😉
Bebe127:jedno mimoděložní těhu,3*IVF 😝
při čtvrtémIVF,úspěch a to dvojnásobný 🙂 🙂miminka jsou v pořádku a maminka také 🙂
KET-holky 🙂
Léňa:6.7.09 KETík a jak dopadl testík?Teď malujou,manža míchal klackem a že mu to šlo,barvy krasavice 😀
Koblichžek:tááák a už je to tady,pro sněhukoblížky se jede asi v pátek 24.7.09,nechala si na ně udělat nové gelové nehýtky,tak já ti držím moje gelové kopyta a holky ty jejich přírodní 😀
čekatelky na stimulku 🙂
Meduna,kdo si počká,ten se dočká 🙂
Dája:1*IVF-negativní,stále ještě pauzuje,les už vyrabovala,teď tam má prcky z přízně na návštěve 😉
Bára:doposavad,pelíškové snažení 😵,1IUI-negativní
tak už se nám ozvala,stala se z ní vdaná paní,gratulujeme 😉 😉stimulka začne pravděpodobně,srpen,nebo září 🙂
Blaženkaa:6*IUI-hrůza 😝
1*IVF-negativní,léky už se třeste,Blaženkaa si vám už brzy vyzvedne z lekárny 😉
Olásek:1IVF,bohužel bez transféru,neva ,ten pravý čas přijde 🙂 momentálně maká až se z ní kouří 😀
Maminka a miminka.Zuzanka a její krásní klučíčci,Jeníček a Filípek, a že jsou fakt super,jukněte do albíčka k Zuzance 😉 😉
jo tak ta rána šla tam od vás 🙂 a já myslela ,že je to bouřka 😀
😀 hola hola Báža volá je tu někdo 🙂
hola medu volá,jo je
ahojky medu tak je tady to je děsný pořád prší a já by jsem tak dělala a nemůžu
tady zatím ne,ale bylo celý den zataženo 😠 a co potřebuješ dělat?
děláme plot a stříhám živej plot a mám jeno půlku hotovo.
Kde jsou všichni .
A co hlava už je to dobrý nebo ještě bolí
no má tendence furt bolet 😝
Nevím,kde jsou ☹
ježíš a čím to stříháš?jsem panelákovka,tak nevím
tak ať ti dá manža obklady třeba to pomůže nebo už ti je dal 🙂 🙂
né ten je kožous a leží,včera přebral 😀 😀 sám by je potřebovaljavascript:addEmoticon('😀','vBody')
promiň ale nevím co to je javasceipt:addEmoticon(vBody)
to já taky ne,nějak se to tam dostalo 😀
😀 😀 a há a já jsem na to koukala a študovala jsem co mi to vlastně chceš říct .Kde jste včera pařili že jste KO
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
chytate to?! 😀 😀
já nikde,ale manža v hospodě 😝
jo T jako těhu viď 😵
jasan 😵
ahojky dadous já to chutám dadous ale nevím jestli mi to pomůže
to já taky,ale zabere to?když ještě nikdy ☹
co tchánovci?
a dadous už víš jestli tam je jedno nebo dva dadošové
blaži to si ještě chvíli počkame na počet 😀