IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
daji mi jsme tam byly jak jsem ti psala ze středy na čtvrtek a okolo 7 večer takovej chcanec i elektriku vypnuli
Jo testila a nic,ale nechce jít na krev a že počká na mrchu že prý ji určo dostane jinak nevím ☹ ale hned jak to půjde tak jdou znovu na KET 😉
Jo tak večer to tu bylo tak tři dny zasebou průtrž mračen slejvák jak svina a buření,ale přes den horko sluníčko a večer chcalo
No chtěly bychom jít v srpnu,ale asi nám to nedovolí finance ☹ tak později hned jak to půjde 😉 a volat nebudu asi mě řekly že mám přijethned jak dostanu mrchu v srpnu nebo teda pak později
jo už mě i bude končit přišla normálně 😉 akorát ta první po IVF to jsem myslela že vykrvácím 😝 a ted už je to o něco lepší ikdyž je to silnější jak normálně 😖 ale přišla včas
to já když mi má přijít mrcha tak už se mi několikrát stalo že mi tak týden před tím takla trošičku z nosu krev ale taky to nebylo pravidlem
to já by jsem byla medu raději kdyby nedorazila tak 9 měsícu i kliďo píďo dýl 😀
blaži nos mam citlivej pořad 😀 furt cejtím nějaky pachy 😝 jsme si před chvílí dali večeři 😀 😀 😀 teda jenom rohlíky s anglickou ale ja k tomu ještě kopec zeleniny, tk tady ted funím a nevím jak se mam usadlit k pc 😀
to je stejně divny , j myslela že když nevyjde IVF tak mrcha dojde hned jak se vysaděj prašky 😕
to já tu první mrchu dostala už 11den po IVF A OD TÉ DOBY NIC A TO JSEM TU MRCHU DOSTALA 11.6
no mě taky tak nějak přišla do týdne a ted normálně jak měla tak nevím každý to má jiný 😖
asi zítra skusím testík když na to nezapomenu ráno už to říkám týden že to udělám
to já jsem taky zvědavá ale já na to moc nevěřím a hlavně na to zapomínám si ho udělat protože tomu moc nevěřím a bojím se že budu sklamana

Blaži akorát dnes tu je škaredě jinak celej týden vedro slunko pařilo jak o závod 😉