IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
holky, mažu ..... budu ještě hledat místo na parkování .....tak papa, kouknu později nebo zítra 😉 😵
oli užij si to pa 😉
medu a určitě si palila jednu za druhou 😀
medu ještě že se nestalo nic horšího 😉 😉 😉
a jak Oli provokuje,prej budu hledat místo na parkování 😀 😀 já už našla obrubník
😀 😀 medu si číslo 😀
to se stává i v lepších rodinách ty jsi zničila jen kolo já týden starou mazdu
tak jsem si dala kafíčko venku v altanku 😵 tam je zas na chcípnutí, lituju těhule ktery se musej tahat s pupíkem v tomhle vedru ☹
dad, nezoufej, zítra bude hůř 😉 hlásí 34stupňů
tak tady u nas na horach nebejvaj takovy pařaky 😅 ale i tak je to pro mě dost 😀 dva dny pařak a pak tejden zima 😝
já taky ty hnusný vedra nemusím 😒 musíme to vydržet, jen aby nebyli povodně ☹
to teda, nas se to teda netyka, ale chapu ty lidi tam dole, a umím se vžít do jejich situace, my jsme totiž jednou vyhořely a přišly jsme skoro o všechno, takže vím co to pro ty lidi je ☹
já ted sundavala prádlo z balkonu a málem jsem zdechla zlatej chládek domácí a přemýšlekla jsem jak by se mi nechtělo jít k vodě ..stárnu
ja bych teda k vodě šla 😀
jen bych teda měla problem se slíknout do plavek 😀
já bych nešla mě by tam někdo musel přesunout a musela bych bejt oblečená páč by si mě mohl někdo splést z hrochem
😀 mě s velrybou 😀
nevyhrožuj s tvejma 50kg
joo hovno 50 😕 mam 62 a prdel pořad roste 😠
a já mám o 20kg víc a taky žiju 😀 😀 😀 😀
ale netěhotnim ☹
Zdar kobylky 😵
nazdar kobli
když ja na to strašně hřeším, jenže přerostla těhule taky žadnej šlagr 😝 no třeba začnu blinkat a trošku se to srovna 😀
Leni, vydržet, jak psala dadu, tak já budu zatím jen trošku těhu 😖 . Jo dadoušek se má nejlíp 😉
ježiš tak o tom žádná že mladá svěží a štíhlá těhula která má jen to bříško je krásná ..
mizim páčko
😀 mlada, to už se mě asi netyka 😀
no kobli ještě není vyhrano 😅
Já kynu, a zatím bez těhu. Co bude pak?

to teda,ještě že je Roman kliďas,jel koupit nové kolo a furt někdo zastavoval,jako jestli nechci pomoct,já obr brejle a dělala jsem,že jsem jako hrozně neviditelná,bylo mi trapně,auto,vedle kolo a v něm díra jak do prdele.Hlavně,že jsem žehlila a vydělala něco,tak jsem to hned vyvalila.tak to byl můj poslední jezdící den