IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
u mě nepomůže ani tuna grepů 😀 jednou to Roman a to hned na začátku udělal,to bylo ještě v době,kdy jsem neřekla ani slovo doprčic,prostě dáma 😀 😀 a v okamžiku překvapení,jsem plivla a zařvala FUJ,protože jsem se lekla,on taky,protože myslel,že to jako dělám ráda,ale stalo se o jen proto,že jsem to na něm ještě nepoznala,že už bude
No a manža mi říká, že jsem vyjímka. Nevím co je na tom tak vzrušuje, když to nějaký kape z pusy 😝
oni viděj v pečku jak se v tom holky vyžívaj , ale když se na ty holky pořadně podívate, tak je vidět že jim pěkně natahuje 😀
tam hlavně cuchty lížou jogurt,tak kdyby mu šel třeba jahodovej,to bych taky čekala s hubou dokořán 😀
jak já ho vidím,že čumí na nějaké prasečinky,to udělám panečku práce 😀 a nejvíc mám přerovnávání na půdě 😀 😀 ta je 4 patra od našeho bytu 😀
tak hlavně ,hlavy jim asi moc nezkoumaj 😀 to můj strejc je už fikanej,ten má časáky a tam už ani těla nejsou,jen pekáče 😀
škoda ,že nejsem mořská panna 😀 ta má jen jednu nohu a tak nemůže dělat prakovky

budu později nebo zítra, papa 😉