IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Holky tak se tak nechvalte nebo si budu připadat jak bečka 😀 😀 😀 ale určo nejste bachratý 😉
to by chtělo nějaké plátýnko,aby neměl zapářku 😀 Roman větrá doma 😀 a tím je nebezpečný pro mě 😲
no tak ja si budu muset koupit nějaky tříčtvrtaky, pže do mejch oblíbenejch bílejch už se nevejdu 😝 a to jsem si říkala, že mi letos budou stačit, hm velky kulovy, 😠
jo tak to určo takhle bachratý budem 😉 všechny 🙂
No já se zatím sváma loučím jdu okoupat malýho a jdu je uložit 😉 tak se tu mějte moc krásně možná ještě juknu zatím páááá 🙂
no jo dadouš ma smulu až do zaří žadnej sex 😀 😀 jen mě trošku štve že už mam zahojeny ty ruce 😝
tak a teď je budeš muset zapojit do akce a to ti říkám,do září budeš mít ruce jak Pepek 😀
nějak se mi to kouše byla jsem ještě udělat knedlíky protože jsem zase dostala meruňky tak jsem si udělala knedle a dala do mražáku a pak to jenom uvařím .
Jo a mrcha přišla 45 den
Tak jsem tu 😀 no ale v ložnici je pořád veselo 😠 tam zachvilku vlítnu a uvidí co s něma provedu mám tu ještě holku navíc kamarádku tak vymýšlí ale zatrhnu jim tipec a bude 😀
Medu no v poli to by jsi byla pěkně pokousaná a poškrábaná doufám že ti nabídl i deku 😀 😀
já už knedlíček už ani náhodou stejně to bude jíst jenom manža
Ahojky Daji tak jak koukám že už máš vykoupáno

hlavně,že nemáme hrb,nebo tak něco 😀