IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no konečně , se taky těšíme 😀
já bych teda dvojčata nezvládla,to je hrozný záhul a já jsem poloviční blázen,tak jak by to vypadalo pak? 😝
kobli ahoj, že ty pořad chodíš makat 😠
Ahoj Kobli,no my víme,že makáš v kiosku,máte hodně práce?
Jo ale maká víc manža, já jen tak přicmrndávám 😀
tak to jo přicmrdavat mužeš 😀
tak to má být,žádné dření 😎
Dneska byl úžasnej zápas - Rusko - Kadaň a tak se porvali - volové, že to bylo ukončno ke konci 2. třetiny a na tu 3. vůbec nedošlo 😀
a jak je Kobli?v pátek už testíš?
teda to tam mate veselo 😀 tak to šli radši zapít ne? 😀
Jo, medu.možná dřív 😀 , ale v pátek určitě taky 😀 . To se nedá vydržet
že se tak ty sportovci uměj nervnout co? 😀
to se servou ještě jednou,až budou jak došky 😝 a kdy ,je to dřív Kobli? 😉
no tak dadouš byl dneska taky za sportovce 😀
jo za volantem viď 😀 😀 ten je jak já,ale s rozdílem,že on řídí,já mám držku plnou keců,ale sama umím hovno 😀
Právě že všichni hned odešli nasraní, tak jsme to zabalili taky, aby nám náhodou jedn nepřiletěla 😀
😝 no ještě tohle do baráku
Možná středa? 😉 😀
Jo, já to znám. Taky jsem za volantem hrozně sporstá a manža pak říká - ale vždyť ty dšěláš to samý 😀
no my dneska měli plny auto čuraku 😠 😀
no já jsem sprostá jen na místě spolujezdce 😨 jinak na ježdění jsem klasika bloncka 😵 už nebudu řídit,líbí se mi to,ale jsem nejistá a taková za volant nepatří
U nás jsou taky často a nejen oni, my máme i kokoty, zmrdy a v lepším případě debily 😀
😀 teda paní učitelko 😕 😀
to muselo být ale plno v autě 😀 😀 Jako Roman,ještě než mě poznal,neznal snad ani taková slova 😲 😀
Se nezdám, viď? 😀 😉
no medu tys ho takhle skazila? no ještě že tak, jinak by jsme si s ním nerozuměly 😀 hlavně kontroluj jestli děla fotky, aby zas nečučel ne film 😀 😀
Jé a to jak jsem ale jinak taky slušná holka 😵
no to teda kobli 😀
zmrdi 😀 😀 to je dobrý.Hele jednou říkám mojí mámě,nééé aby jsi mluvila před romana rodičema sprostě,oni mluví hrozně spisovně a jedeme v autě a moje máma drbala nějakého chlapa a chtěla říct,no on je to takovej ččč a už nabírala na čůráka,já smrt v očích a tak jsem do ní dloubla a nakonec z toho udělala,je to takovej člověk 😀 a minule vyprávěla něco o nějaké babě a zas řekla,že má předpičník 😀 Ty ale koukali 😀
Předpičník 😀 - co to jako jééééé

Ahoky kočenky, jen zdravím, abyste věděly, že jsem na vás nezapomněla, jen je málo času.
Mili gratulujíííííí 😉
Ahoj medunko, dadoušku a všechny ostatní