IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
no stejně ,doma jsem ten dlaždič já 😎 teď si už zvyknul,ale dříve jen kroutil očima,ale jsem mu řekla,Romane,to jsem prostě já 🙂
no nadpičník, 😀 předpičník je,když má baba velikej břuch,nad ní
Tak to u nás doma já sporstě moc nemluvím, to už musí be. Ale manža - ten to má z práce, dělá se samejma chlapama a to je síla. 😝
no jo 😀 😀
Aha 😀 😀 😀 😀 😀 - to je hodně dobrý, to si musím zapamatovat
naše rodina,to je dílo 😝 Tam dostal Roman asi pěknej šok
no další zkaženej učitel 😅
Zas rovnou věděl, do čeho jde. A ne na začátku nějaký voblbování 😉
jsem si myslela,že sprostě mluvěj jen lopaty,ale u nás v rodině,je to samej študák študovanej,kromě mě tedy
Hele medu, nemůžou nám to tady nějak stopnout, když už máme tolik příspěvků?
to můj strejc zve stále Romana rodiče,ale myslím,že to by nerozdejchali,ten má v oblibě řeči o sexu a vytahuje prasárničky,tuhle mě volal a ,že mi jako něco ukáže,tak tam jdu a on časáky plný beranic 😀 tak hned to rval Romanovi,ať se prej kouká na krasavice
ne kobli, už je to neomezeny 😉 ale budem první kdo bude mít 20 000 😀
ne,psala,že už to nestopujou,tak frčíme dál 😉
Roman kouka jen na vyholeny vid? 😀 😀 😀
no pěkně nám to tady frčí,jsem moc ráda 😵
no,chlupy nebrat 😝
Huráááááá, budeme první 😀 . To je dobře. hele, třeba mu to strejda ukozoval proto, aby si víc vážil toho, co má doma 😉
Manža to taky nesnáší 😝
ne chlupy ne 😝 😝 😝
Si představte jak t bylo dřív a není to tak dlouho. Jak museli chlapi plivat 😝 😝 😀 😀
ale kdo to má furt holit 😒 jsem jí jednu dobu neholila a jak jí viděl,se lek 😲 nějak se bobr věkem rozrůstá,ale když jí oholíš a koukneš se,to je hrozný zvíře
To mi povídej, mě to teď po těch hormonech roste jak vztekly, nehty, chlupy, vlas - jen kozy né 😀
Prdelky mizím. Manža bude chtít taky papkat, byl ve svý rachotě, tak pa a zítra jsem tu jak na kobyle 😉
jo jo kobli, jen mu dej 😉 napapat 😀
pěkný večer a něco dobrého ukuchti a´t má manža plný pupík 😉
dadoušku,nevíš nějaký dobrý recept na dort?bu´d slaný,nebo sladký
ty chceš píct dort? 😕
Pro Romana 😵
ale jsou i bez pečení,třeba ze salámu a sýru,píchá se to nějak do chleba

😀 co je 😀 předpičník?