IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
mám,ale není můj 😀 náš je na stejném místě v obýváku a tenhle tady zapo sestřenka,jak tady byla 😵 tak jsem po něm šla jak slepice po flusu,ale je to malá jebka.Ale jsem za ní ráda,než si koupím pro sebe
no ja teda kdyz mam chut tak si taky dam pava,ale pak me to prestane zase na 2-3 dny lakat,za minuly tyden jsem vykourila 3 ciga,takze vlastne skoro nekourim
užmoulanej chleba nebrat...lepší je větrníček ,tak pa krásky mizim ,manžel už zase odfukuje ,asi vzteky .. 😕
dojíždím tady zbytky salátu,ale není to ono,maso by bylo lepší.Jo koupila jsem si prasuta 2 margotky,jako,že si je dám doma,to jo!hned v autě a obě
Ahojky holky tak už jsem tu 😉 vy teda klábosíte vás dočít to je děs 😀
Mili gratuluji mooooc super zprávička 😉 🙂
tak ted jsem do sebe natlacila buchtu s pudinkem a polevou a pujdu se pomalu odvalit do postylky
daji diky moc,ale se tu jeste moc nevyznam kdo teda uz deti ma a kdo ne,jedine co jsem pochopila je ze dadousek je v ocekavani
jo malej se vyspal po obědě a konečně v lepší náladě 🙂 a pak jsme byly nachvilku u známých jim napustit bazén a zítra jdem knim grilovat 🙂 ted jsou ještě ve vaně,ale už jdu pro ně 🙂 no a dnes se mě to pomalu načítá mě z toho trefí 😠 nachvilku mizím a pak pokud mě to normálně najede tak tu juknu 😉 🙂
Mili,te´d mám do čtvrtka,pátek bych měla mít volno,jak se vrátí Roman přijdeme na kafíčko 😉 ty kafíčko a my si dáme něco víc,musíme to oslavit né?
jo,jo ok,tak ja se pro dnesek take vzdalim,tak pa,pa devcata a opatrujte vase mladata

vid leni,medu urco vykuruje a ostatni sli do hajan