IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Lenko,ještě že jsi neodešla,vidíš alespoˇn jak jsem vydlabaná,že ani nevím,že je to podbříšek 😨
tak vyndam klacek z barev a vyženem vlka 😀 😀 😀 😀 😝 a už fakty mizim..papa zítra,kobli drž plod!!!!!!!!
Leni budu se snažit. 😉
Dadoušek nakupuje pěkně dlouho, to bude nadílka, pak bude jen sedět a papkat 🙂
já jsem tam teď poslala chleba s máslíčkem a tuńáčkem k tomu pálivou papriku,já miluji jídla co mi z nich šlehaj blesky
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat jestli náhodou někdo nevíte jak je to s hrazením pokusů IVF pojišťovnou. Mám za sebou tři stimulace (z toho jedna stopnuta pro nereakci) a dva transfery. Zajímalo by mě,jestli mám nároj na ještě jeden pokus plně hrazený pojišťovnou. Někde jsem četla že pojišťovna hradí 4 stimulace a tři transfery. Ale jak je to doopravdy?
ahoj Mawiss,já ti bohužel neporadím,protože si to hradím sama.Ale slyšela jsem,že pojiš´tovna hradí jen tři stimulace.Ale to nemusí být pravda,holky budou vědět,ale te´d jsou zozutíkané,tak až večer
😕 ahoj mawis tak s tím ti neporadím, ale myslím si že poj. hradí tři transfery, tim padem i tři stimulky, ale fakt nevím 😒 ale koukam že se ti zadařilo?! 😉
no ja na ně měla strašnou chut, ale se vždycky přežeru 😝 zítra si udělame kroupovou uzenou poblivku 😅

no co já se musim slíknout a najíst 😖 a taky manžel je nějakej zpruzenej z těch zpráv