IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
šlo to,jsem ráda,že už to je za mnou,ale když si představím,že až do důchodu je mi špatně 😝
Jsem si kdysi někde na netu vypočítala, že když budu mít jedno dítě, tak půjdu do důchodu v roce 2041 😀 . Paráda 😀
to nás v práci hoděj rovnou o penálu,docela dobrý si na sráří sehnat práci v rakvárně 😝
Myslím, že si za dítě se odečítají 2 nebo 3 roky, ale to bylo asi před 3 lety. Teď, když to tak půjde dal, tak půjdeme opravdu z rachoty nohama napřed. Umřu s ukazovátkem v ruce 😀 😀 😀
Ted prý ženský chodí do důchodu v 63 letech už se vidím v obchodě a nebo ve fabrice o berličce hnáty křivé 😀 😀 a třesoucí se ruce 😀 😀
Ahoj kobli,tak ja se take pridavam k poraaaaaaaaaaaaadne gratulaci.Juuuuupiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 To je nadherna zprava aneboj se kricet!!!!!!!!!I kdyz me se to rika take se bojim
no já si to ani nedovedu představit v tolikati letech někde makat a třeba na směny 😝 už vidím jak na noční místo práce chrápu 😀 😀 😀
medu jsem docitala dnes vcerejsek a co to tam tlachas?Ty uz to chces vzdat? 😠 😠 😠 😠 😠
ne nemam,delala jsem v pondeli poprve testik a byl pozitivni a carka byla take slaba
Ale mili, pobolívá tě podbřišek, trochu jako kdybys to měla dostat? Mě trochu jo a toho se bojím ☹

Koblížku to určitě ne 😉