IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Díky za přivítání. Je to super. Já dnes byla na kontrolním uz a zatím mám 17 krásných folikulů. Ve středu by měl být první odběr. Dvojčátka u nás nepůjdou. Bohužel je jen půlka dělohy. 😠 Ale jedno stačí, jen aby bylo.
no mě by taky stačilo jedno 😀 😀 jestli chceš tak písni zuzce do IP at tě přida do tabulky 😉
Já měla folíků asi 6 a je jedenáct vajuch, 8 pěkných a dvě hraniční....což sjem docela koukala, čekala jsem tak 4 vajíčka
Vzhledem k tomu, že jsem tu dnes podruhé, tak vůbec nevím o čem mluvíš 😀 😀 😀 . Jak to udělat? Myslím, jak najdu, jak to poslat právě té Zuzce 😅 ? Trošku nevím, jak to tu chodí. Ale koukám, že to bude super. 😉
IP vím, že je interní pošta, snad. Ale co dál?
mrkni na stranu 53 tam je tabulka at víš o co jde a pak klikni na obalku s šipkou u zuzky a pošleš ji udaje 😉 neboj to zvladneš a kdyžtak se ptej 🙂
Mand - To jsem taky zvědavá, kolik jich bude OK a kolik jich nakonec ten zápřah ustojí. Ale připadám si, jako kdybych měla v břiše kamení. Pořád se cítím taková plná. Ani moc nejím. Spíš jen piju.
Kobli uvidíte, já teda žrala jak zjednaná, už jsem ani nevěděla,jestli jsem nafouklá nebo tlustá 😠 😀 Jako pít se hodně má, mě to dělá potíže, ale piju a furt jsem na záchodě....
Dad budou to vědět, my to nechali rozdělit tak, aby se to vědělo a pokud ty naše budou jen trochu schopný, tak necháme při ET dát ty. Ten dárce je fakt až poslední možnost
Ahoj kočky 😉 , Mandarinko, jsem tě zahlédla a koukám, že už jsi po OPU, tak gratulace k počtu vajuch...., to to uteklo a ty už bojuješ 😉
Ahoj berušky moje!!
Vítám Koblížka!! Kam chodíš do CARu Kobli?? Pronatál, nebo Institut.. Já jsem původem z Varů a teď bydlíme 25 km od Varů.. To je dobře, že máš tolik folíků, z toho budou určo nějaký pěkný vajucha 😉 ..
Mandar, kdy se dozvíš kolik se jich oplodnilo??
Dadoušku, Tobě se to taky krátí, co?? Za 9 dnů výsledky..
Jinak holky, my máme dneska malé výročí 🙂 🙂 Dneska před rokem jsme byli na OPU a udělali nám kloučky 🙂.. A 12.5. to bude rok co jsem je dostala k sobě 🙂..Mám z toho takový nostalgický pocit..
Jinak za chvíli vyrážíme konečně ven!! Snad nezačne zase pršet 🙄 🙂
Mand, přesně vím o čem mluvíš. záchod je druhý domov 😀 . Já slyšela, že prý to pomáhá proti tomu hyperstimulačnímu syndromu. Tak piju a piju...
Jenom mě teda stále dělá problém to blbý píchání. Na to si asi nezvyknu 😖 . Je to divný. Co by ale člověk neudělal, aby nás bylo víc 😉
ahoj zuzi, ty maš přehled 😀 a moc moc gratuluju k vyročí a chlapečkum dej pusinky od tet 😉
ahojte snažilky,kdo mi poví jak je dlouhá doba od objednání do caru až k samotnému zákroku?
Kolik se jich oplodnilo nám zavolaj zítra....
Kobli mě to píchá manžel, dneska jsem zase vyfasovala dvoje injekce na píchání a asi 4 prášky, horší jak feťák 😖 jsem si myslela, že už píchat budem tak akorát normálně a hovno hovno krásná paní 😝
Dad nějaká drzá, co? 😎
Ahoj Zuzi, díky. Já chodím do Pronatalu. Bydlíme v Ostrově, tak to máme blíž, než když jsme původně jezdili do Prahy. Gratuluji k tak úžasnému výročí 😵
Jany jojo, moje nervy už měly namále 😉 tak teď ještě ten konec dobrej všechno dobrý a bude to 🙂
ratatoy, my jsme začly chodit loni v zaří a zatím jen vyšetření 😀 zaleží na tom co mate za problem 😉
Rata to záleží na tom, kolik si s sebou neseš vyšetření. Čím víc jich máš, tím dřív je podle mě zákrok
Ratatoy, začali jsme cca před 3 měsíci a cca za týden nás čeká první IVF. Předtím jsme ale ještě vytzzkoušeli inseminaci - neúspěšně. Ale u nás to šlo tak rychle, až se tomu sama divím.
Mand, koukám, že s těmi spermíky jste tedy zápasili, ale hlavně, že jste nakonec nějaké "vytáhli". O nervech mi povídej, už mám kolikrát chuť to zabalit a kašlat na to a pak mi to nedá.
Dad jaké stařenky????? 😅 😅 😅
mandy my to mame asi na pětiletku 😀 s dadoušem se to zaseklo na urologii, a hlavně nas vždycky objednaj až po měsíci 😝 nechapu proč?!ted po ty genetice se to snad tochu pohne 🙂

stačí když bude aspon trošku, ne? hlavně aby byli kvalitní