IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Ahoj Mili tak hlavně aby bylo vše ok a to bude 😉 a co ty jak je
ja jsem v poho,venku chcije a chcije,takze dnes zadne sluneni,dnes budem zalezli jak krtci az prijdem od dr
Jo tady taky chcije musím vymyslet pro děcka nějakou zábavu 😉 a jen tomu dr dejte co proto a at okamžitě vysolí tu neschopenku 😠
no uvidime a kdyz ne tak pujdu okamzite k jinemu tak nejak sleduji ze s timto dr mam uz delsi dobu problemy,takze ho asi zrejme tak jako tak vymenim.Tak daji to budou asi nejake hry doma co? 😀
daji jdu se vycvachtat do vany a umyt hlavu tak pa,pa a hezky si to uzijte s deckama 😀
Jo když tak ho vyměn 😉 no malý půjde po obědě chrápat a Saša ta budu asi na notasu a nebo pak něco vymyslíme 😉 budu muset 😀 a ty se pěkně vyčvachtej ve vaně pa pa pa 🙂
ahojky holky,
já jsem jen vpadnu pogratulovat Dadoušovi 😀 mockrát gratuluju k mimi,teda to letí,už 9tt,no a co jakpak se cítíš??doufám že fajn,a to je radosti,moc Ti to přeju.
zdravím i Medunku,Tobě se snad kočko taky brzy poštěstí 😉 držím moc palce 😉
Ahojky holky 🙂 copak všichni děláte? my jsme se předchvilkou vzbudily 🙂
Ahoj holky,moc vás zdravím.
ahoj deucata,jdu udelat vecu a pak dorazim
Medunko kdy dorazite?
Ahojky všem, tak u dr to nakonec dopadlo dobře. Vzal mě i na utz a je to tam 😵 . Je to sice ještě jen malá černá tečka, ale budu se snažit ze všech sil, aby se mě nechtěla pustit. Proto k večeři dostane vynikající klbásku ať ví, jak dobře se bude u mě mít 😉 😀
Kobli tak to je supeeeeer 🙂 no vidíš že je vše v pořádku 😉 ,ale po pravdě taky bych měla strach,ale hlavní je že je vše ok 🙂 mám velkou radost a at se prcek drží tak tam je jen jeden?
Ahojky dáji, díky moc. No to se ještě neví. Je to moc malinkatý nejde to poznat. A příští středu jdu na další utz, tak snad to bude znatelnější 😉
Ale hlavně že je vše ok to je důležitý 🙂 určo ti spadl kámen ze srdce když ti řekl že je vše ok já to slyšela až tu 😀
Jooo, tak to byl ten můj balvan 😀 . Ale sám říkal, že je ještě brzy dělat nějaké 100% závěry.
tak to je jasný riziko je tu vždycky nějaký,ale je důležitý jak je ted 🙂 a moc radovat že tam je a že prostě bude 🙂
jeee kobli tak super,vidis 😀 to je fajn
Díky mili a jak ty u dr?
no ja byla dnes take znova u dr protoze manza byl z toho vcerejska tak nasrany ze tam dnes rano volal a chtel mluvit s dr tak nam dnes rekl(DRZTE SE):pry pro nas udela vse co bude v jeho silach ale ze v zadnem pripade mi marodni neda,Ze takove lidi co pro sve mimi udelaji tolik jako mi obdivuje ale pry nejsem nemocna,a dale rekl ze prvni tri mesice jsou kriticke a ze jestlize se tyto mesice preklenou tak pak je jistota ze uz to mimi zustane,ale opet "marodni nedostanu" a jestli pro to chci udelat vsechno tak mam dat vypoved a zustat doma.Pry na tech par euro ktery nedostanu uz nesejde kdyz jsem uz zaplatila tolik penez za ty oplodneni.Sila co??Ja myslela ze vyskocim z kuze 😠
No, tak to je nářez. Okamžitě ho vyměň, já nevycházím z údivu. 😕
Mili a ty už máš utz za seebou?
jo a taky tam pred manzou na me vytasil :ze vcera uz mi rekl ze srdicko bije a dal fotku coz vubec neudelal jen mi na utz ukazal tecku a jeho komentar k tomu byl:tak tohle by to mohlo asi byt.
Mili, pokud máš kam jít, okamžitě přejdi jinam. S takovým debilem to nemá cenu. Takový laxni přístup snad ani není normální 😠
Takze dnes nam dal fotecku(po mem nalehani)a srdicko nam take uz bije takze velikanska radost.
To vis ze jdu okamzite jinam ten uz me u nej v ordinaci neuvidi a jestli ano tak jen s granatem 😀
A kolikátý teda jsi? Už dost, když máte srdíčko,, né?
kobli ty uz mas v albu foto?Jak dlouho si tehu?
Né, to je fotka přímo z KETu, no nevím. Na KETu jsem byla 27.7.

ahoj daji myslim ze tam kobli ma byt ve 14.00h