IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

•
13. srp 2009jo Blaženko,už to nestíhaj,lítám tady s hadrem,já jim dám co proto,hele a co ti to leze za potvory v ložnici 😃
0
Medunko nějak se tu nestíháme tak já jsem tu taky teď lítala s hadrem ale nikde to není vidět.Už mě to nebaví je to pořád dokola jako magor .
Ty potvory v ložnici sama nevím co to je jsou to takové malinkaté světle hněde skoro žluté broučci .Tak aby jsem se nenudila tak tu lítám s koštětem a ometám je ze stropu a zašlapuju panečku ty křupou :-| to je děs tohle dělám každý den,jelikoš tu ložnici předěláváme tak jsme jí celou oklofali nově nahodili a teď se to snažím vymalovat.
Neznáš co to je za broučky nebo jak se jich zbavit ?
Ty potvory v ložnici sama nevím co to je jsou to takové malinkaté světle hněde skoro žluté broučci .Tak aby jsem se nenudila tak tu lítám s koštětem a ometám je ze stropu a zašlapuju panečku ty křupou :-| to je děs tohle dělám každý den,jelikoš tu ložnici předěláváme tak jsme jí celou oklofali nově nahodili a teď se to snažím vymalovat.
Neznáš co to je za broučky nebo jak se jich zbavit ?
Začni psát odpověď...

Odešli