IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
jojo, přesně tak jsem to myslela. Chmm, docela dlouhá doba ☹ Ale tak teď už se to určo povede!!!
nooo, tohle bylo poprvé. žádny mražáčky nemáme, takže když se to ted nepovede...budu muset znova
já jednou v 13 týdnu byl konec ☹ ale ve 12 týdnu to umřelo.teď v září to bude 2 roky
uuuuu, tak tohle už nikdy víííííc ☹ člověk si myslí, že už má vyhráno a ono prd.Ale teď už se to určo povede!! musíí !!! 😉
to jsem si říkala i minule že se to už musí vyjít a ono nic,ale už by jsem to nerada zase zažila
to ti věřim. ale právě proto, že už sis to jednou musela vytrpět...se to už ted povede!
Tak halóóoóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó 🙂
Daji 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Medu
Koblíšku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Mili
Olásku
Dadous 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
AK33
Kde jste kdo pojďte mezi nás 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
to jo tak já jdu hají zítra musím jít ještě malovat a natírat plot protože tu máme příští sobotu jarmar takaby to aspoň bylo hotove .
Dobrou noc a krásné sny. 🙂
Dobré ráno holky, koukám že včera byla zábava jen pro blazi a lip. Já byla do večera v práci a pak jsem padla za vlast. Byla jsem hrozně unavená, ale když mám chvíli, tak si vše pročtu a vím jak jste na tom.Lip držím pěsti, určitě vše bude dobrý. Jinak všem přeji hezký den 🙂
Ahojky holky 🙂 přeji krásnou slunečnou neděly 🙂 no já včera pracovala posekala jsem skoro celou zahradu a myslela že padnu za vlast 😀 a pak jsem uklízela,no měly k nám přijít známý ale nedorazily tak kdyžtak dneska tak jsu zvědavá 😕 tak jsme šli večer na pivko 😉
Blaži krásně si nás včera volala 😀
Lip a ty hodně pij jasný žádný flákání stím 😠 a neoj vše bude v poho 😉 🙂
Ahoj kočenky.
Bláži, ty vůbec nedočítáš, voláš mě a já byla na oslavě tchánovo narozenín. Přišli jsme až ve čtvrt na 3 ráno 😝 .
Taky mi dnes není moc růžově ☹
😀 ne ne nezvracím, to je škoda vyhazovat ty dobrota co zboucham 😀 a to jste seděly venku do noci?

já musela 3 měsíce pauzu