IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
To je dobře. Oni s námi asi nemluví 😉 . Nebo, že by šly snad něco dělat? Fuj. Já dnes jen lenoším (kromě vaření).
No velkou starou ratejnu 😀 , ale uvnitř domu je to skoro poslední akce a pak už jen venku....
Jé, vy se máte. Vždy jsme chtěli do domečku. Panelák není to pravé ořechové. Ale zatím stále není dost penízků. A teď se ještě vycucneme z toho nic, co máme našetřeno.
Nevím proč všude tvrdí, že sjou tři pokusy zadarmo. Nikde už se nepíše ale o tom, co vše se připlácí. Ještě, že člověk má něco schováno.
Jo s těma prachama taky válčíme, co nesežere barák, spolkne snažilkování...., si představuji, jaký nádherný kočík a výbavička by za to byly.. 😒
Tak nějak Jany. Chudáci, co chtěj a nemaj na to. Nevím jak vás, ale nás ten první pokus vyjde cca na 15000,-. (doufám) Síla. Nevím ještě, jestli budeme zamražovat tad.
No my už budeme pomalu na 50.000,- ☹ , pořád se musí odtrhávat od huby a jedem od výplaty k výplatě 😒 😠
No v úterý jdu na KET... to je už můj 2. cyklus IVF, celkem to bude 4. transfer
No tak mi prozraď, jak se to dá psychicky zvládnout. Já byla poměrně v depresi po nezdařené IUI. V úterý držíme palečky.
Ono to tak opravdu vychází. Těch našich 15 je pouze za léky a provedení. To navíc už nepočítám. Takž jestli je to teď po 4, tak to vyskáče. U nás je nejdražší výběr spemijek. Ale to bude asi stejné všude, ne?
Já měla IUI 3x a jen mi to stálo čas, to jsem absolvovala u nás v nemocnici a ne v CAR...., pak když jsem se odhodlala na IVF a zavedli mi 1. 2 bojovníky, tak už jsem si myslela, že je to hotová věc ☹, pak KET a taky nic a po 2. ET jsem to ořvala a propadla depce.... no a dnes jsem zatím ještě v pohodě...
Já už mám taky bobky, mám tam ještě 4 mrazáčky a jestli se nezadaří, bojím se, že manža už nebude chtít do 3. IVF jít 😒
Mě říkal, že další IUI je u nás zbytečné, takže hned po prvním jdeme rovnou na to. Taky jsem si myslela, že to bude hned, a ono nic. A to jsem ještě jela s dětmi na školu v přírodě, jako že budu na čerstvém vzduchu, v klidu.... ☹

kobli, napodobně 😉