IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Já jsem dnes dlabala jen polívku, manža si dal sekanou a jak to ohříval, tak to smrdělo, až se mi opět udělalo zle. Zatím mi nevadí jen zelenina a brambory.
Jo napsala jsem ji to dost přesně, tak uvidíme. A za jak dlouho jsi to měla?
mňam nepečenej,to je dobrota.No tak ještě s tímhle na R a už mu jebne ze mě 😀
hele ja nevím, pže v ty době se zrovna stěhovala, takže jsem čekala asi tři tydny, ale věděla že na to nespěcham, takže jsme to nehrotily 😉 ale v inzeratu psala, že jak ji dojdou kačky tak do tří dnu zboží odesíla 🙂
no psala mi holčina že ma 5foliku 5-8mm, tak jsem si představila, když jich ma někdo víc jak 20, že to musí bejt pořadna halda, když si představíš třeba 20 kousku po 1 centimetru 😕 😕 jsem ji pravě psala, jestli si ty mm nespletla se sliznicí
kobli, to uplně v pohodě stíhaš 😉
medu jen jsem do smetany zamíchala, rozpustou kavu, a mame z toho kapučínovej 😉 bez ovoce
No tak to je fakt ale síla. Si vem, že jsem jich měla myslím 28. To je darda.
no,je to tak,je to na milimetry a mají dozrát nějak kolem 18 až 22 milimetrů
Dadoušku, já tomu taky nerozumím. Stejně jako jsem stále nepochopila, jak počítaj týdny těhu 😅
😀 😀 ty vole tak to musí bejt ranec, kobli to jsi musela vypadat jak v šestym měsíci ne, 😀
No ta si dává. Já jsem momentálně líná si něco dobrého udělat. Medunko a zítra jdeš do rachoty nebo volníčko 😎
Koblížku,volníčko 😵 jsem taky líná něco dělat,to je hrozný.Dnes jsem jen vyluxla,vytřela a toť vše 😝
Já už si říkám . už ať jdu do práce, protože bejt takhle dlouho doma, je docela děs. Uplně jsem zakrněla i můj mozek 😀
No tak to si to hlavně užij 😵
Vždycky o prázdninách jsem chodila na brigády, ale teď jsem to vzdala, páč jsem věděla, že bych se každou chvíli musela uvolňovat k dr a to by ze mě asi neměli radost

ja si včera udělala nepečenej, tak si ho večer dam 😅