IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
tak já jdu udělat ten objed tak si tu užij a večer se tu zase ukážu nebo až pčijedeme
Tak jsem si nakonec udelala palacinky s ovocem,zmrzlinou a slehackou 😀 uz je mam v sobe
hoj tak jsem dorazila ze sanusu, bohuzel ne s moc dobrymi zpravami, jednak foliku je stale 5 z toho jeste jeden maly takze 4 a doktor říkal, že mám tri možnosti, bud to zkusit s tím co je s tím, že mám dál píchat menopur když nebude stačit tak dopořídit další a nebo jít místo IVF nebo na dalsí IUI-to nepůjdu protoze s naším spermio to nemá smysl.. a nebo to stopnout hned. jsem z toho trochu rozlazena a nevim jak to udelat. Je mi lito to cely stopnout kdyz už skoro tyden stimuluju. Stalo to penize, nervy a je mi to lito. Myslite ze i se 4 folikama se da "stavět"??
Taaak devcata jsem byla na zachode a spinim do ted ani tuk tak zrejme zajedu na pohotovost,tak pa a dobrou chut
Ahoj vysocanko,s tim ti asi moc neporadim,nevim ja mela vzdy vice ale kdyz to stopnes tak na priste budes mit treba zase jentak malo foliklu.A z techto 4 foliklu budou treba 3 vajicka z kteryma se bude dat pracovat,asi jsem ti moc neporadila co?
no jasne ze se toho snazi zbavit tak uz to asi odejde,zacina me i nebezpecne bolet bricho
milísku být tebou tak si dijedu na tu pohotovost to v tobě nemohou nechat tak dlouho
Jo blazi pojedu jen si jdu pripravit nejake zakladni veci do nemocnice,kdyby me tam nahodou nechali 😢
No Blazi jeste nekrvacim tak nechci plasit ale hned jak jen budu moci dam neco vedet 😀
Ahoj holky, omlouvam se, ze Vam vstupuji do diskuze, ale chtela bych se zeptat, jestli mate nektera zkusenosti s odberem nezralych vajicek? Jiz nekolikrat jsem absolvovala ivf, vsechno probihalo ok, ale po odbere vajicek nastal pokazde stejny problem, napr. z odebranych 14 vajec bylo pouze 1 zrale a vhodne na oplodneni nebo v horsim pripade nebylo zrale ani jedno. Tohle se opakovalo asi 3-krat a ani jeden z lekaru mi nedokaze rict, proc se to deje. Mate nekdo podobnou zkusenost a poradite co s tim mohu delat? Predem moc dekuji za odpovede. Kikca
Ahojky holky tak já se konečně hlásím 😉
Mili moc mě to mrzí a je moc líto co se stalo 😢 je to ted pro tebe těžký,ale jseš silná a vše to chce svůj čas hlavně se ted drž 😉
Tak my jsme v pátek to teda pěkně oslavily 😀 šly jsme spát v 6ráno a bylo i noční koupání 😀 v plavkách 😉 ,ale druhý den jsem teda těžce trpěla 😝 třeštila mě pěkně hlavička 😖 no ani se nedivím jsme vypily ve třech 5 litrů vína 😝
no jo ale když se to dobře pilo 😀 ale od 7večera do rána to zas není tak hrozný 😀
jo si to těhotenství pořádně užije 😀 a já ti dám že jseš kus baby 😠 náhodou pěkná ženská 😉
Zdravim,teda Daji 5 L?Bych mela z toho nejmene 8 promile v krvi a zachytka by me neminula
dajo bude huř 😀 😀 😀 nutně si musím koupit kalhoty, pže moje ryflíky už přes zadek nenatahnu, teda natahnu, no ale nedopnu 😀
Mili ajojky to jsem vypily ve třech néé já sama to bych měla otravu alkoholem 😀 😝

s ním v hospodě to nejde kobli