IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
to je po dlouhé době nějak se mi to nechce dělat ale manža mi teď řekl že to nakrájí 😝 aspoň něco
tak vidíš Blaženko,co s chlapem hlad udělá,i si to nakrájí a takhle si ho můžeš vytrénovat a začne i vařit 😀 Musím taky začít s výcvikem 😉
tuhle jsem mu nadávala tak vysál,jsem přišla dom a říkal mi,tak jsem ti vysál 😕 😕 tak mu teď říkám,tak jsem ti vyžehlila,tak jsem ti vysála,tak jsem ti vyprala 😀 😀 😀 ti,to mě dostalo
dadu ty máš doma kuchtíka? já měla toho prvního a doma vařil ,ale mu to nešlo v malém množství tak to kolikrát nebylo ani k žrádlu .. 😝 ,dneska odpolko jkedem na kontrolu do artu ,bolí mi dost pravej vaječník ,co se tam zase probůh děje ..
Ahoj Holky kobylky,tak už jedu kastrolový tanec ať je to brzo za mnou 😝 Pak nakoupit a odpo na narozeniny,Romanův synovec má 11.Leni,neboj vlka nic,Pípa bude v cajku 😉 Tak ex vařil,jak pro zájezd né 😀 jste pak futrovali 14 dní jedno jídlo 😀
to ne právě ,se snažil v maláým a nebylo to k jídlu a pak jsme většinou skončili u nudlí do polévky s vejcem ,tak dobře se staral o rodinu ..idiot ..jé medu tak to bude oslavička ..já bych taky měla pobíhat kolem plotny ,ale asi koupíme z náštěvy caru opět jen buřty jako obvykle .. 😝

dadous a co ty ,ještě kouříš