IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
holky musím končit a jít tak hezký den vám přeji a držím vám pěstičky oboum dvoum hodně štěstí pááá
tak jsme doma 😝 jsme se stavily u našich na pivko 😅 no jinak ta sestra, přesně jak jsem si myslela 😠 prej, no to mam teda radost 😝 tak jsem ji řekla že jestli je to pro ni problem, tak si zajedu do Tu 😖 tak hned jako že ne, že mi to napíše 😖 no krava 😠
kdyby tam nebyl primář tak jedu domu s bučkou ti řikam posledně mi vyhnal s takovou sliznicí..
mám 9,2 takže povyrostla ,ale neni to žádnej zázrak na to co do sebe peru za sračky
dadu ještě že tak ,že to na něm nezávisí to bych nebyla asi už nikdy těhu 😀 😀 😀
medu na to co všechno žeru roste potvora pomalu ..ale jo už je v normě ...ještě jí poladim a bude to hotofka 😵 😵 😵 😝 ,to sem tuhle viděla na vývěsce na žrádelníku ,hotofka ,tak jsem z toho byla taky hotovson
to je celkem slušní kombinace medu co?kdyby to byla aspon čínská restaurace ,ale nebyla
ježiš ještě že to nebyla říše ,jako pro tebe na uvítanou 😀 😀 😀 😀 tak mizim snad půjdem na pivo ,jsme zase chytlý takže nevim,ale je vedro dala bych
😀 😀 😀 😀 ty vole a mi už jen vstoupit s knírkama pod nosem a koženách holínkách 😀 jo jen jdi a protáhni trubky zrzkem 😵

já vím spolužačka co jezdí stejně jako já taky se jí ptali jestli chce nebo ne proto se ptám