IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
taková zátěž na tělo a oni to neřikaj automaticky to mě dojímá tohle 🙄
Já nechodím moc nikam jen tak pokukuju 😉 ale ráda někdy pokecám díky, že můžu u vás...
dají to je klasika 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝
no mě taky nic o pití neříkaly,ale já měla pořád žízen tak jsem pila jak o závod
ivi to je jasný že můžeš kdykoliv o čemkoliv ..tady se probere všechno
dají a nepilas vodečky?
no a takhle spinká ale většinou usne na křesle u počítače 😀 😀 😀 což já nepochopím jak tam tak může usnout 😅
dajo super foto 😀 😀 😀
Ale to bolení je tada normál jo? není to teda jako ukrutná bolest, ale taková nepříjemná u chůze atp...
ne při stimulce ani kapka alkoholu jen vody 😠 😀
akorát jsem dají myslela že myslíš nějakej omšelej gauč někde v kuchyni a on si hoví na fešnej sedačce v obýváku ..
ivi kolikátej jsi den? to je normoš
sakra že nejde usb taky bych vám něco poslala
ne Leni ale mě fascinuje že usne kdykoliv a jakkoliv 😠 a prej fešná sedačka ta je stolet stará 😀 😀
to ja si při stimulce dala i vínečko, ale jen trochu, a ted teda na alkohol ani pomyšlení 😝
hele a už ho vidim jak visí z křesla 😀 😀 😀 😀 😝
já si dala asi 2krát pivajse
no kolikrát má polohy 😀 já kdybych tak usnula na tom křesle tak už se nepostavím a hlava by bollela jak svina
a ted nic pokaždý mě nasral tak se nikam nešlo ,to snad dělá schválně,v autě má bednu gambrinusu na chatu ..
holky tady je pod mrakem a 30stupnu 😝 dobra pradelna 😝
to mi dají povídej já už bych taky nevstala
já nic radši a ani mě to moc nevadilo akorát když jsem šla s manžou na pivo tak každý najednou chtěl mi kupovat vodečky a já 😀 ted abstinuji 😀
u nás je dadu taky hnus ani nevim kolik stupnů
ty vole a já čtu vdolečky ,hned mi slina skanula a ono vodečka
no to je hnus velebnosti 😝
to i tady ale tu svítí oskar a kolik stupnů to taky nevím ale určo hodně
ježiš ale takovej vdolek bych si taky dala 😅
no tak vdolečky to můžu 😀 aly byly to vodečky 😀 😀
Jsem dnes 8den stimulece, píchám si Merional

tak je to tam 😀 tak juknite a pak to smažu 😉