IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ja bych taky měla číst, abych nezakrněla, jenže ja přečtu pul stranky a zavřou se mi klapky 😅
Já čtu nejdraději nějaké drsné autobiografie - jsem asi trochu úchyl. Teď třeba čtu - Souad upálená zaživa - o životě jené dívky z iránských zemí 😝
hm tak kobli já jsem tvůj opak ,jedině něco jemného zamilovaného ,ale nemusí být i historické mám ráda ,ale probůh ne žádný mordy a násilí a to samé v telce
no mě třeba nevaděj horory ale jednou jsem viděla kanibalove, podle skutečny udalosti, a v pulce filmu jsem to vypla pže moje psychika nevydržela 😝
já jednou viděla fredyho krugera myslím č.2 a to byl poslední horor ,bylo mi asi 16let..já to nesnášim
já jsem taková prdlá že jsem hodně četla o mimozemštanech a pak jsem se bála jak blázen a celkově nemám ráda duchovno ,zajímá mě to ,ale pak se bojim a šílim tak se tomu vyhýbám ..
😀 tak tohle jsou takovy nahrany blbosti a ty mi vubec nevaděj 😀 mě se líbí SAW, všechny díly, ma to totiž i krimi zapletku, ale je to dost dobře udělany 😀
já se na to nedívam protože se potom bojim se jít v noci i vy..poslední co jsem viděla a líbilo se mi bylo stmívání ,ale to bylo zamilovaný
dotěch 16let jsem stihla kruh ,panenku čaki ,texaský masakr motorovou pilou a nějaký zombíky a měla jsem dost
to noc to se ti v těhu bud srovna nebo rozjede ještě víc 😀
aaa kobli už nepolyka utroš, ta si nacpava pupík 😀
kobli polyká utroše? já je zuavádim ,ale oproti polsedku teda se snažim aspon 20min.ležet

to je sice pěkný ,ale depresivní ..tak to zase budu asi číst casanovu ..ikdyž už je mu v této době přes 60let ,starej vořech ..no ale kniha pěkná