IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Blaži to už nenajdou 😠 ale na druhý den si koupil druhej vydělal na to tak hned ho mušel jít koupit že by se semnou nechtěl prát o tento PC 😀 a věřím že bychom se o něj praly 😀 ale já bych určo nevyhrála
no já myslela trenkoslipy má v tom hezčí prdku ...on má děsnej břuch ,ale prdel a nohy v tom má pěkný,když jsme spolu měli mít první sex a to nečekaně pro něho tak měl trenkoslipy a na nich napsáno ,,chcípl mi pták,, a taky jo ,nebylo nic 🙄
teda to jsou věci fasovat v práci takové věci to u nás není
i to se stává nevím proč ,ale u nás to je někdy problém
ten můj taky se má v práci převlíkat do vojenskejch trenek ,ale sere na to ,jsou z divnýho matroše
Leni jo vtom je lepší prdka 😀 ale ten můj nemá moc pěknou prdku ale dá se to 😉 jé to tam měl mít spíš napsáno stojí mě pták to by jsi se pak divila co by stebou proved 😀 😀
no oni fasujou klasický trencle a to ten můj nenosí a mě se to nelíbí,ale jinak trička monterky boty gumáky a ručníky,mýdla tech mám tři prdele je můžu prodávat a solviny ty taky a prášek na praní a hajzláky krémy kurna to já ve fabrice nic jen montérky a tričko,ale oni v práci tam maj výhody
my měli sex asi na potřetí už jsem to chtěla vzdát že je impo ...a ted čumim jak je sexuchtivej 😨 😨 😨
že ty chlapi jsou zase v tomhle každý skoro jiný co
tak to u nás to bylo obráceně poprvé hned a teď to je právě naopak jak se říká když si ho nepostavíš tak máš smůlu
to ještě dostávaj stravenky a na každý rok maj peníze na vitamíny nebo proplatěj lázně to měl skoro 10tis.na tty vitamíny nebo to je jako léčbu či co a tak mu proplatily i za to umělko protože to 4 roky nevybral tak se to tam nashromáždilo
jo tak my jsme taky první sex nic moc hned byl hotovej,ale hned 😀 jen co jsem mu na něho šáhla chudák byl červenej až na prdely,ale po druhý už ok 😀
tak dají aspon to tomu mýmu proplatěj jenom dovču jednou za 5let ..má nárok na průkazku na plavec a to je asi vše ..škoda že nefasuje pěnu na holení co dají 😀 😀 😀 😀 .
pěnu na holení nebrat ta prý není dobrá 😀 😀
jo v tom máme jasno calgonit a pěnu a ježka a mrtvoly nebrat ,shrnuto a podtrženo 😀 😀 😀
😀 😀 jj to nebrat 😀
tak jdu prdky nebo si ten utroš nikdy nedam ,ale jsem už v poho díky vám ..tak pic prdky a odpolko jdu k mamce na kafí a večer zase podebatíme o nesmrtelnosti brouka 😀 😀 😀
teda tak to já fasuju jen kalhoty,2 tryčk ,boty na které doplácím 100 korun a jednou za 2 roky vestu jednou za měsíc toaleťák indulónu a jednou za 2 měsíce kopřivovej šampón
já dnes mám lenooru dnes na nic nešáhnu 😀 prdím na to šak to nemá nohy to neuteče 😀
Leni ty jsi si ho ještě nedala? no vlastně jseš tu snáma 😀 tak si udělej pěkné odpoledne a večer budeš očekávána 😉 pa
tak jo leni tak si odpočiň a užij si to u maminky já se budu muset taky chsteat ještě vytřu a jdu se vykoupat a nachystat nežli prromě přijede mámi přítela bay jsem si mohla půjčit auto
já jsem si taky myslela že si ho už vzala 🙂
Blaži všude je něco my jen ty montérky a trička,boty a krém který já nepoužívám tak jsem ho dávala mamce jinak nic.Ty jo platit si za boty no to je mazec to ti snad musí dát oni né 😠 co se děje v tomto světě no mazec
a kdy asi 😀 😀 😀 😀 😝
to jo jde to od desíti k pěti úplně všude ,a když si vemeš svoje boty tak to je zle
no jasně když jseš tu snáma tam asi sám nezajede 😀 😀 😀
Blaži však právě kvůli bezpečnosti když chcou mít vše podle předpisů tak by se měly starat oni a né ty a ktomu si to ještě platit 😠 hnus velebnosti
zlatíčka jdu něco dělat třeba se tu ještě ukážu nežli odjedu musím vytřít tak do hoďky jsem tu
Blaži jen jdi já dnes prdím na práci mám kopra 😀 tak zatím páááá

holky manža v práci fasuje hadry a dostávaj trencle 😀 a minulý týden je donesl a jsou kapánek veliký a já je můžu nosit jako kratase jsou pěkný modrý 😀 😀