IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
ahoj pérdelky tak jsemhledala na netu za jak dlouho dojde k nidaci když je transferovaná blastocysta a našla jsem v online poradně odpověd...,,brzy,, tak ted už to vim 😀 😀 😀 😀 😝
Ivuš normálně, tak musím 3xzaťukat, vše je zatím OK. My jsme pak po OHSS nešli na ET, měla jsem 2 měsíce pauzu
Ahoj Leni a co je to nidace, jako uhnízdění? 😅
No, to je hluboká filozofická odpověď. Já si myslím, že teď už víš vše, co jsi potřebovala 😀 😀 😀
kobli musela jsem se smát a pak taky jeden dotaz ,,je tu někdo?,, a doky píše ,,kdo někdo??? to je vám někda prdel
prej 6 až 7 den po vzniku embria což teda u mě znamená max. 2dny po Ket ,TO VIM OD JINAD 😀 😀 😀
Někde jsem četla, že při prodloužené kultivaci je to za 24 hod, ale berte to jako informaci jedna paní povídala... 😀 😅
Ahoj holky,tak nakukuji,vy ale stejně koukáte na bednu co?máme návštěvu,tak jdu ještě chvilku do obýváku na pokec a pak ještě juknu?nechce se mi dočítat,tak mi některá písněte prosím co je tady new?
tak holky tady je nevídanej chcanec,telka nejde tak to bude zase pěkný večer ,chtěli jsme koukat na trojskou helenu 🙄
ahojky 🙂 tak já jsu celá na větvy nevím co stím dělaj ale zase nešel net 😠 a už jde hned jsem se šla juknout,ale vy už určo spinkáte 😉 přeji krásnou nocinku a sladké sníky 😉
A u nás jsou taky větry 😀 ale né venku 😀 😀

Koukám, že tady mám jediná svatební foto 🙂 trapná po roce co? No ale bylo to pěkné 😀 😵