icon

IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?

meduna
12. bře 2009

🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?

daja.w
3. říj 2009

hmmm to máš pravdu 😀 ale v úterý jdu na výběrový řízení mě poslal pracák do obchodu s elektronikou no nevím prd tomu rozumím se mě někdo zeptá co ta lednička dělá a já no chladí 😀

dadous
3. říj 2009

😀 tak toho se neboj, tam vezmou spíš chlapa, a když řekneš že planujete mimčo, tak ti daj radi štempla, že jim nevyhovuješ 😀 😀

daja.w
3. říj 2009

no já si myslím že ani nic říkat nemusím tam bude určo někdo kdo stím má zkušenosti 😉 ale musím tam jít vživotě jsem na takovým výběrovým řízení nebyla tak uvidím co to obnáší 😖

dadous
3. říj 2009

no když nic, tak aspon poznaš novy lidi 😀

daja.w
3. říj 2009

hmm to je taky fakt no uvidíme v úterý 😉 😀 no ještě musím napsat životopis 😖

dadous
3. říj 2009

joo životopis, to mi přijde zbytečně popsanej papír 😀 musím s karlem, dadouš šel na pívo 😅

daja.w
3. říj 2009

taky si říkám,ale muším chcou ho 🙄 jj jen jdi hlavně venku nezmrzni 😉

dadous
3. říj 2009

no fuj, zima je tam hnusna 😝 tady už je cejtit snih 😢

daja.w
3. říj 2009

jj už to zachvilku začne bundy kabáty rukavice mikiny a to praní 😝 a hlavně ta kosa

dadous
3. říj 2009

jsem si myslela že si dneska nějakou bundu pořídím, ale nic mě neoslovilo, jedna se mi líbila, ale s větším pupkem bych ji nezapla 😢 nemam rada zimu 😠

daja.w
3. říj 2009

jo tak to mám taky tak když mě nic neosloví tak nemám nic ☹ jsem si loni koupila bundu která se mě jediná líbila 😉 jo tak to mě povídej já taky nemám ráda zimu můžu být navlečená a stejnak mě je kosa ☹

dadous
3. říj 2009

jenže tady je ta zima fakt hnusna, říkal dadouš že se odstěhujem do italie 😀 tam je prej teplo 😅

daja.w
3. říj 2009

jo to znám narodila jsem se u Bruntálu a tam je to taky hnus kousek Praděd ale ikdyž jsem se tam narodila prostě zimu nemám ráda 😝 jo taky si říkám že by bylo supr se odstěhovat do teplých krajin 🙂

dadous
3. říj 2009

ja bych jela hned, ale kdo se ma v tomhle věku učit řeč 😀 Praděd je myslím vidět z lanovky na Černou horu 😵

daja.w
3. říj 2009

no ale to bys zmákla se naučit 😉 tak to nevím já tam nebyla noí jednou jako malá a to si nepamatuji 😅

dadous
3. říj 2009

no hele pravě že asi nezvladla, taliani jsou děsně uječeny, to bych možna dala, ale řeč? no prej je jednodušší než anglina, tak možna jo 😵

daja.w
3. říj 2009

no začátky by byly nejhorší 😀 a pak bys to dala třeba i stím ječením 😀

dadous
3. říj 2009

no uvidíme 😀 😀 😀 třeba někdy vyhrajem, tak pojedem 😀 😀

daja.w
3. říj 2009

a už sis podala sportku 😉 😀 😀 já nic nevyhraji bo nic nepodávám 😀

dadous
3. říj 2009

no občas davame, ale taky nic ☹ kdyby aspon tchyně vyhrala, ta sazí každej tejden 😀

daja.w
3. říj 2009

jo moje máti taky dává sportku a hlavně když přijede knám nebo k ségře do Kolína no ale ještě nějak nevyhrála

dadous
3. říj 2009

tak to oni občas nějakej ten tisíc vyhrajou, ale s tím se zas dělit nebudou 😅

daja.w
3. říj 2009

to jo ale kdyby vyhrály první cenu myslíš že by se sní taky rozdělily?? 😀

dadous
3. říj 2009

ja myslím že jo, oni nejsou vubec lakomy a děti dělí rovnym dílem 😵

daja.w
3. říj 2009

Tak to jo tak to má být vše rovným dílem 😵

dadous
3. říj 2009

ježiš v ty televizi dneska prd davaj 😝 už aby byli vanoce a nějaky pěkny pohadky 😅

daja.w
3. říj 2009

no já čučím na primu tam byl docela dobrej film no spíš to byla taková pohádka a ted asi budu kukat na novu bude tam Segal a toho já ráda 🙂 jo vánoce z jedné stránky se těším,že bude taková pohoda vánoční pohádky salátekatd. ,ale zas starosti kolem teho

dadous
3. říj 2009

tak letos mi to vubec neva, pže nemusím do ty prace a v klídku si to nachystam 😵 se těším jak děcko 😀

daja.w
3. říj 2009

jo to já taky se těším jak děcko 😀 ale nevím co koupit za dárky a jako každý rok asi budu kupovat naposlední chvíly 😀 a moc se těším až si to doma nazdobím to mě moc baví 😵

dadous
3. říj 2009

jo jo dneska v tom polsku měli uměly stromky, ale tak nadherny, že ho nerozeznaš od živyho, tak asi příští rok pořídíme nějakej větší, mame jen takovyho prcka a tam by se všechny ty hračky nevešly 😀 darky lestos nějak neřeším, koupíme jen nějakou blbustku rodičum a my jsme si s dadoušem dareček už nadělily 😅