IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
Díky dady, jsem moudřejší.
Baru, taky můžeme dnes naposledy sexíkovat. Ve čtvrtek jdu na OPU.
Holky v TRUTNOVĚ přeci bývají rockový festivaly... VELIKÝ!!!
a přesně uprostřed mezi peci a trutnovem bydlím 😉 v ty prdelce 😀 😀
ano zuzi a chodí na ně Havel 😉
Jenže Koblížek nebude narozdíl od Berunky moc sexovat po té ☹ ..viď?? Nám tehdy říkali 3 dny..Ale většinou čtu něco o měsících ☹ ☹
O měsících????? 😲 😲 😲
Dadouš, já byla v Peci s malou v lázních, tím, že byla nedonošenec, tak jsme jezdil se ozdravovat...
tak ve čtvrtek budeme moc držet pěstičky...
kobli tak to jste si měli nasexovat do zasoby 😀
No některé holky, když otěhotněly, tak pak do 12tt radši nesexovaly.. To jsem Ti neměla psát asi, viď??? 😖 .. Ale co by člověk pro mimi neudělal!!! Mě to stejně v těhu vůbec nebavilo..
Koblizek a vkolik přčesně tam jdete, my máme v 1O odběr a ve 12 to tam budou vracet...
Zuzo, já to vydržím 😀 😀 😀 😀 😀 , jé tak to já počkám až do svatby, ale to je až v červenci 😠
no jo baru horskej vzduch děla divy 😀
Zuzo, to úplně chápu, to bych taky byla a hodná a nic nebylo...
i když já vnitřně tuším, že bych se bála i po těch 12 týdnech...,a jak píšete pro mimčo by jsme udělalli vše na světě......
Baru, máme tam být v 7,45 a spinkat budu prý kolem 9. No a zpátky...to je teprve uvdií, cca za 4 -5 dní.
Zuzi, to je jasný, že vydržíme. Jsou i jiné metody 😉
máš pravdu Zuzo už si na ty festáky vzpomínám, chodí na ně Havel a v Peci má apartmán Klaus...
i
Koblizek, my ted teprve začínáme inseminaci, IVF nás čeká brzo příště...
jdu se holky něco najíst, od rána jsem nejedla....
Dadu, tak ty tam bydlíš mezi samejma honoracema. Se někdo má 😉
no kobli to ani ne 😀 😀
Vím, není o co stát. Jeden lepší než druhej
Jé politika, tak to já se zdržím komentářů.. Radši.. Baru, koukej baštit!!! Ať folík roste!!
Holky,taška vybalená i připravená večeře.A vy jste nezahálely 🙂
Zdravím Barunku i Zuzku. Baru,už se Vám to pěkně rozjíždí,tak se drž.
Tak se mi povedlo tam dát větší fotku (snad). Tak už budete vědět, jak vypadám 😎
Chaala, takže můžeme přijet na véču? 😀
Hezká fotka!! Já asi znám odněkud Tvého mužíka Kobli.. Kde dělá??
Kobli, to máš pravdu, od Chaali to znělo jako pozvání 😀 😀 😀
Ty woe, vás dočítat.... 😝 😀
No k dotazu, proč mi bobečka nedaj už zítra - protože by dneska měl mít už 4 buňky a má jen dvě. Tak budem čekat, jestli se to do středy nějak zlepší a jestli ne, tento cyklus končí a jdu do práce.
Dělá v Paposu, ale před 12 lety dělal číšníka.
Jasně holky,doražte 🙂 Ale nejpozději v sedm u nás 😀 Jinak to rodinka sní.
Mandy, tak ať to vyjde.

Koblizek, to se mi taky plete, vím, že jeden je u Pece pod Sněžkou a druhej jinde... 😀 😀 😀 😀 😀 😀