IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
čusík holky ..zkoušky jsou za mnou ..tak můžu dát oraz a věnovat se i jiným bohulibým zálibám třeba pečení buchet
a dobry 😵 ?
jo už to vím , jsem si to musela zjistit jinde 😀 no leni ale to my jsme věděly že jsi chytra holka a zvladneš to levou zadní 😵
Ahojky přeji krásný den 🙂 já jsem před chvilkou vstávala 😅 mám dnes volno 🙂 no ale musím uvařit,převlíct peřiny,vyprat a uklidit ☹
Nadis to já bych taky ráda vyhlížela 😵
😀 😀 😀 😝 dadu ..odjakživa mě chybělo sebevědomí ,to si v krámu nekoupíš 😢
Ahoj Leni no vidíš jaká jseš šikulka 🙂
ty krabe tady začla metelice ..no hnus fialovej
leni tak si nejdi ještě nějakej kurz, Jak si získat a udržet sebevědomí 😵
ten bude následovat od pondělí 😀 😀 😀 😀 hele dají a na jakej konkurz jsi šla a na co se tě ptaj?
🙂 kuk je tu někdo 🙂
kuk
Kuk 😀
Leni do obchodu do OKEYE no ptaly se mě kde jsem dělala a co bych chtěla dělat nebo jakou mám představu no ale ze mě lámal každý slovo 😝 😀 jsem byla jak debil koktala a nevěděla co říct v hlavě jsem měla prázdno 😝 😀
jééééééééééééééééééé je tu někdo tak co ty šikulko pc maniaku koukala jsem že jsi to zvládla 🙂
Dajinko odpočiň si vyprdnise na práci odpoledne je taky den 🙂
no tady taky nabírali ,ale chtěli 5let praxe v elektru .. a já o telkách nevim ani hovno
blaži spíš se pochlub jak je tobě
taky kde by jsi tu praxi vzala Leni když aby jsi jí mohla získat tak musíš mít praxi a to tě nikde nevemou to je taky logika magorů 🙂
a hlavně praxi na elektro neseženu u rohlíků že jo 😝 ,já tam ani nešla
no mě je furt stejně akorát mi asi příjde brzo mrcha připadám si že se každou chvilku rozteču 😠
tak to jsou jantaři
mrcha nepřijde 9měs.
v to doufám ,ale proč mi to přájde že příjde už za chvilku.Včera mě bolel levej vaječník aa dneska pravej to jsem z toho jelen 😎
blaži normoš stavy 😉
v to doufám
Hoď sem foto jakáí jsi kočka když jsi se včera obarvila
bojím se cokoliv dělt tak proto pořád ležím nebo jsem u PC a jednou nebo dvakrát deně umeju nádobí je to dobrý že je manaža doma teď jde až na víken tak to už bude snads v pohodě 😉
blaži nejde mi USB na PC
já to mám furt stejný ,na tmavo fialovo a max. se mi to šísuje do zrzava 😝 ,tot veškeré změny mé hlávky a taky spousta šedin
u mě už to neni frajeřina ,já už musim 😝
prosímtě jsi mladá fešná ženská a jestli se to někomu nelíbí ať si p... políbí
dneska jsem se odvážila jít koupit testík

no naděje je vždycky, tak at jí to dobře dopadne 😵