IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
až 27.10 😖
a už nakupuješ haderky?
Ještě né, ale už asi brzy začnu. Něco mám teď doma od známé, tak to zkouknu a uvidíme.
no ja taky furt čekam, až mi kamoška doveze věci , co jsem ji pujčovala po mladym, takže ja jen tak občas, tu tričko, tu mikinku 😀
Pořád si říkám, jestli není brzy.
Teda tady je dnes hnusně 😝
hele po kouskach mužem 😉 ja včera koupila kalhotky na plíny 😀 víš co pak toho bude moc najednou, takže ted ty drobnosti a pak ke konci ty větší věci, postylka kočar atd
no tady taky hnusně a začína pršet, takže dam kynout těsto a budou buchty 😉
A co je nového? Blaženka už něco ví? Nebo kdy testí?
asi v pondělí 😉 jestli teda vydrží, ale psala že jo 😅
a medunku nam Roman asi odvezl do ty ZOO k těm pavianum 😀
Ježiš aby nám tam nezůstala 😀 , nebo aby tam spíš nezapomněla Romana 😀
😀 ja myslím že by si ji tam dlouho nenechali 😀
No pokud by ji vzali mezi krásné pávy, tak si ji tam nechají dlouho 😉
no to by ji s ty prdky musely vyrust ještě pééra 😀
Romča by jí určitě jedno do prdy dal 😀 😀 😀
fuj už zas je to rady 😝 😀
Né, už s tím končím 😀
Za 10 minut jsem zpět 😉
jak tě v těhotenství mužou napadat takovyhle věci 😅
jo a leňa už ma štempla, že muže pracovat na PC 😵
No, můžou mě napadat, se to prý občas stává 😀
Tak to je dobře, že už Léňa může makat.
Tak já zas fičím, jdu do bufíčku tak hezký zbytek soboty všem. Pááá
jo kobli pa pa 😵
tak buchty jsou v troubě 😅 😕 no nevím co z toho bude, těsto bylo nějaky jiny než minule 😕 😅
ahojky holčičky teda Kobli tak ten nebo ta je nádherné miminko to se di ani nedivím že jsi brečela 🙂
teda holky chudák Medunka myslím že minule psala že ona do prdky žááádné péro nechce ale třeba se jí to bude líbit a aspoň jí to tam podrbe psala že jí celá prdka svědí
Holčičky kde jste kdo
🙂
prosím potřebuji radu ☹
Ahojky, tak se jdu přiznat, že jsem se včera řááádně upravila skvělym vínkem. 😀 Do pokoje po scodech jsem šla ani nevím jak... 😀
ahoj nadi, nejspíš po čtařech 😀
Zdravím všechny členky.Jsem tu novější,ale jen v přihlášení.Koukám,že jsme tu na tom hodně podobně,docela to i klidní rozjitřenou duši.Jsem už po prvním neúspěšném IVF a teď podstupuji znovu stimulaci.Doufám,že to teď už dobře dopadne 😎
oza budem držet pěsti 😵 😵
Ahojky babuchy kde jste kdo tady je hnusně prší jako o závod od rána a já nemůžu vůbec spát kde jste kdo s kým by jsem mohla popovídat si
já jsem tu

No náš bobeček si zrovna ádval palec do pusy, nic krásnějšího jsem v životě neviděla.
A kdy jdeš?