IVF. Naděje, štěstí, ale i smutek. Jak vše zvládnout?
🙂 Ahoj je tady nejaka holka,ktera by chtala jen tak pokecat,poradit podporit se navzajem?
možná tě podvozek svědí z těch ant,to je sráč a ničí to nějak tu přirozenou floru v pekáči 😕 tak škrábej,škrábej 😅
jo určo to mam po nich, no je to hnus 😝 si dneska koupím mejdlo na kačenu, snad se to sklidní 😅 když ja ji mam tak choulostivou 😀
a co obyč jogurt?ale nevím jak je to když jsi těhu,to nevím,by jsi se musela zeptat doky.Ale mě to pomáhalo dříve a poradila mi to právě doka,že to dá pekáč opět do pucu a dalo.Obyč jogurt,ne ovocnej 😀 😀 😀
no je fakt že ted jsem ty jogurty nějak přestala jíst, tak ho taky zkusím 😉 když ja rád ovocnej 😅
jíst taky,ale tenkrát mi doka řekla,bílej jogurt na tampon a šup do trouby,že se florka rychleji obnová
jo dolu 😀 😀 😀 ja myslela papat 😀
jo a příští tyden jede Lukaš do německa s nějakym symfonickym orchestrem 😅
to pomáhá taky ,ale mě opravdu to pomohlo,ale radši se nejprve zeptej.
no k dr jdu až za 14 dní, ale ja si nakoupím a budu je aspon baštit 😉
tak teď to jsou obr vločky
tady přestalo 😅
tak to je jasný,je to od vás 😠 tak tohle chci vidět na tom kole 😕
😀 no většinou jde počasí od vas k nam 😀 tak nasad zimaky 😀
no budu muset,asi to obalím i řetězem,by bylo,abych nedojela 😉
Dadoušku kam do Boleslavy si jedeš pro postýlku 🙂
kousek od vás co Bláži,tak to dáte možná s dadoušema kávku 😎 😎 😎
blaži do mlady 😅
taky co ze starým ,že ..bere se vše mladý ..hele medu jak se mrknu na latunky svatební album nevíš?
no tak já ho vyšmírovala na bramborách ještě,byl tam odkaz
a kde? nevíš?
leni na bereme se 😉
Ahojte všem!!!!
jeee dadoušku, tys byla taky chvilku jablonečák? 🙂 A líbilo se ti tam? Já to mám k přehradě asi 5 minut pěšky 🙂
my jsme bydlely, Vrchlickeho sady, jen jsme přešli hlavní a byly jsme u přehrady, ted jsem koukala na zpravy, jak jste tam byly od včera bez proudu
tak v Jablonci jsem měla léta gyndařku,perfektní ženská,taky kousek od přehrady
jo Leni už nevím na jaké to bylo stránce 🙄
ja tam zas chodila k nějakymu Horakovi, byl na horním naměstí, a byl taky dobrej,
medu nebyla v takovy vile na ty velky křižovatce u přehrady?
tak nám se to asi vyhlo. Proud nám jde furt. Teď jsem ale zas cetla, že nejde teplárna...tak uvidíme, jestli budem o zimě 🙂 U přehrady tu je nej...zbytek města se mi nelibí.
no mě se jablonec taky nelíbil, k přehradě jsme chodily jen jedno leto a pak ji vypustily a pak jsme se odstěhovaly

huoby, včera jsem dobrala antibiotika, než mi je dr dala, tak OK, a jak jsem je začla brat tak to začlo 😠 a to mi říkala, že když jsou ty bakterie v moči tak muže svědit podvozek 😖 no tak ted je asi mam 😀