IVF - Pronatal Kolín. Jaké máte zkušenosti?

barushka34
29. srp 2023

Ahoooj holky 🙏🏻🤍,

je tu nekdo, kdo absolvoval IVF v Koline v Pronatalu?
Jsem po prvnim IUI ted tyden, takze jeste tyden cekani a pak podle pana doktora musi byt jeden cely cyklus prirozeny bez hormonu a pak v rijnu jsme se domluvili na IVF, mate nekdo zkusenost z Kolina? Rikal, ze bychom se meli dostat max. na castku 40 000,-, ale to je uplny max ;)

Budu rada za kazdy komentar 🙏🏻🍀

fyii
30. srp 2023

ja pred lety, a byl tam Mudr.Budka, to ze udelal chybu v protokolu a nedal mi jeden lek, to ze jsrm mela hyperstimulacni syndrom a jedna holcina skoncila az v nemocnici ve stejny cas co ja, to, ze mi menil hormony jak lentilky, tak faakt spokojena jsem nebyla. Penez nas to stalo kolem 100 tis. a vysledek jen pocuchany nervy, nervozita ve vztahu.. jako Kolin za me urcite ne.. ale to jsi slyset nechela. IUI ti muxou delat x krat, to stoji par korun a kamaradka ma z IUI dve deti. V Koline nam to ani nenabizeli, ze to stejne malokdy vyjde a rovnou nas tlacili do IVF. Vsechno se vyresilo az kdyz jsem se tam na to vykaslala, obe deti mame prirozene.

dandaa
30. srp 2023

Kamarádka tam pracovala a říkala tam nikdy ani zadarmo.

barushka34
autor
30. srp 2023

@dandaa 🙄🥹, na me tam teda p.doktor Dvořák a paní doktorka pusobi velice dobre ;), kamaradka se tam prave taky lecila. Nerekla Ti kamaradka, proc? Pro nas je Praha zase moc z ruky.

barushka34
autor
30. srp 2023

@fyii mne v Koline prave IUI nabidli hned, nikdo me do IVF netlaci, tak se asi totalne zmenil personal, protoze jsem tam byla uz cca 6x a teda jako vzdy vsechno v pohode, ale i tak moc dekuji za odpoved. 🙏🏻

barushka34
autor
30. srp 2023

@fyii tak to je super, ze deti vysly prirozene ;)

barushka34
autor
30. srp 2023

@fyii mne rikali maximum 40 000,- a to je fakt maximum ;)

fyii
30. srp 2023

@barushka34 Dvorak uz je tam minimalne 8 let, on je hrozne uzvaneny, ale jako v dobrym. On byl prave ten, kdo mi rekl at se na to vykaslu a dame tomu cas... on ma i dve ordinace jednu v koline a jednu v Kourimi, ale u nej je cekani na hodiny cekani. Hele jako ja neznam osobne nikoho, kdo v Koline z IVF otehotnel a to pro me bylo divny.Preci jenom jsem tam byla alespon 2 roky a tech holek jsem potkala x...ale zase verim, ze v kazdym centru je neco a predevsim je to mega bussines jak vytriskat velky prachy, pac ty lidi co touzi po diteti zaplati kde co..at ti to vyjde

barushka34
autor
30. srp 2023

@fyii za tech par navstev, co jsem tam byla - jsem potkala 3 zeny, kterym tam po ivf potvrdili tehotenstvi ;), dekuji 🙏🏻🍀, jsi moc hodna 😉

fyii
30. srp 2023

@barushka34 tak to je skvele, tak uz to treba delaji lip nez predtim. Jako chapu, ze vzdalenost je podstatny parametr, pac se tam.chodi pomerne casto.. tak at ti to vyjde. Nejhorsi je porad cekat a nic..

barushka34
autor
30. srp 2023

@fyii to mi povidej, nechapu to ;(, jeste pak kdyz Ti mkrnou ultrazvukem na delohu a vse ok, krevni testy ok ;)

barmil
30. srp 2023

@barushka34 Dvořák je vyhlášeny zvanil, na ferovku Ti řekne, že k porodum nechodí, že za to nejsou prachy a když už Joo někdo o to stojí, řekne si o 100litru do obálky. Když měl jen ordinaci, bylo to na celý den, do ivf centra šel čiste pro prachy, protože za 2klientky vydělá to, co v praxi za týden.

fyii
30. srp 2023

@barushka34 my taky vse Ok, ale dvakrat zamkle tehotenstvi ve 12 tydnu. Pry v IVF budou zkoumat proc. Nikoho to nezajimalo popravde, rovnou IVF. Jako Dvorak je zvanil, ale zase takovy blbec to neni, je empaticky a vi... takze to jestli vydela vic nebo min neni parametr, kazdy delame pro penize. A vsichni se chceme.mit dobre, holt nekfo dokaze vydelat vic a uspech se neodpousti. Jo a on byl ten kdo mi rekl at si dojdu na Mojzisovu metodu, ze po tom zna spoustu zen, co jim to pomohlo. takze kdyby jsi chtela kontakt v Podebradech mam skvelou pani a za ani ne dva mesice jsem byla tehotna

barushka34
autor
30. srp 2023

@fyii ano, urcite budu rada za kontakt 😉, na me prave pusobil vzdy dobre, je videt, ze se vyzna a presne, jak jsi to napsala, kazdy je na neco jineho a jestli si ty penize vydela takhle, proc mu to neprat. Setkala jsem se tam i s doktorkou a ta byla taky moc fajn. Asi na kazde klinice neco najdes. ;) On me ani do IVF netlaci, ba naopak rikal, ze mam cas, proto nejdriv rekl, at zkusim IUI a jeste pak prirozene, je to jen me rozhodnuti, stejne bych na to ivf sla po novem roce a u nas v praci je to trochu slozitejsi, delam u mestske policie, tak je pro mne ten podzim takovy lepsi - jit i na neschopenku. Dlouho jsem cekala i kvuli podstavu, ale ted prijali nove lidi, tak uz se chci venovat opravdu jen tomu, aby klaplo dite. Kvuli narocnym 12 smenam ve dne a v noci mi sam pan doktor Dvorak navrhl, ze neschopenku mi daji uz od stimulace.;) Zubari taky dnes nejsou levni. Ono vlastne cele zdravotnictvi. Dekuji i tak za tvuj nazor a zkusenost 🤍🙏🏻

fyii
30. srp 2023

@barushka34 pisu kontakt do zpravy

kyticka569
2. zář 2023

@barushka34 Mám zkušenosti. Byla jsem tam asi před 5-6 lety. Byl tam tehdy MUDr. Budka a MUDr. Dvořák. Neotěhotněla jsem. Měli jsem pár inseminací a pak jedno nepovedené IVF. Stálo nás to celkem tehdy určitě přes 60 tisíc.

strikacka
28. říj 2023

@dandaa
Mohu se zeptat proč? Já asi přejdu jinam, zatím 4 kety bez úspěchu, už nás to stálo 230 tis...a zbývá poslední 2 embrya ....krev nabírali někdy před rokem, jen jednou.
Děkuji za odpověď

barushka34
autor
28. říj 2023

@strikacka mne teda ted pri stimulaci kontrolovali, kdy se delala naposledy krev a jeste si to hlidali ;)

strikacka
29. říj 2023

@barushka34 tak to buď ráda, mě nabírali krev jen jednou před rokem a půl na první konzultaci, jinak už nikdy jindy.A imunologii sem si taky vyvehala sama, díky mě obvodní doktorce.

strikacka
6. lis 2023

@dandaa
Ahojky, proč Pronatal Kolín ani zadarmo?
Můžeš přiblížit?

dandaa
6. lis 2023

@strikacka píšu, že tam pracovala moje kamarádka, která je teď v Praze a prý se ten přístup nedá srovnávat, víc jsem se neptala.

barushka34
autor
6. lis 2023

@dandaa nechapu, s cim se setkala ;), ja si na nic stezovat nemohu, i ohledne komunikace, v patek OPU - neskutecna pece a ve stredu jedu na transfer. Asi se to tam muselo dost zmenit. ;)

dandaa
6. lis 2023

@barushka34 Super ,držím palce ať se zadaří 👍