IVF - Repromeda. Čeká teď některou?
A repromedu jste si vybraly na základě předchozích zkušeností?
@epidermiss já osobně jsem si ji vybrala na základě nejdřívějšího termínu pro testy genetické kompatibility, které jsem chtěla mít než se začneme o miminko snažit. Ale celkově i na základě recenzí. Po výsledcích a konzultaci jsme tam už zůstali a zatím jsme spokojení.
Ahoj všem, já podstoupila včera KET v repromede Brno. První a věřím že i poslední pokus
Jak jste spokojené s Repromedou? Já jsem nakonec zvolila IVF ve Zlíně a byla jsem maximálně spokojená. Personál tam byl úžasný, vždycky ochotný vše vysvětlit a podpořit, což mi hodně pomohlo v celém procesu. A jejich přístup byl neskutečně lidský, což mi dodávalo klid.
@puglina je tak to neví. Co je dlouhý a krátký máme dvě vyšetření embrya a čekáme na transfer 😊
@viktorie586
@viktorie586
@viktorie586 já na doporučení moji úžasné doktorky co tam tak jezdí a jsem moooc spokojená
@nevimne fakt? tak to jsem ráda, že někdo další má pozitivní zkušenost. Za mě tam byli opravdu příjemní a profesionální, vždycky ochotně vše vysvětlili a poradili co a jak.
@viktorie586 jsou tam úplně úžasní 😊
@epidermiss já tam jdu poprvé, ale nemají špatnou úspěšnost léčby, takže věřím, že to bude ok
@epidermiss Měla by to být v pohodě klinika, nebo ještě ségra byla spokojená na IVF Zlín. Ono kdyby byla nějaká klinika špatná, tak se to brzo provalí 🙂
Holky, tak ja zrejme od zitra injekce Pergoveris plus nejake leky rano a vecer. Jak jste na tom vy?
Zdravim, tak dneska OPU a celkem 6 vajicek z toho 4 dobra. Ted budeme cekat jestli se v poradku oplodni, vydrzi ten tyden a pak se bude zasilat na genetiku.
Co ostatni?

@nevimne ano, ceka nas druhy pokus ivf v Repromede v Brne