icon

IVF - Repromeda. Čeká teď některou?

nevimne
11. bře 2025
Strana
z2
puglina
14. bře 2025

@nevimne ano, ceka nas druhy pokus ivf v Repromede v Brne

nevimne
autor
15. bře 2025

@puglina mě čeká první taky v Repromedě

nevimne
autor
15. bře 2025

@puglina přeji hodně štěstí 😊

puglina
16. bře 2025

@nevimne napodobne 😊 Taky v Brne?

lekycia
17. bře 2025

@nevimne taky teď podstupujeme první IVF v repromede. Zítra začínám stimulovat. 🙂

nevimne
autor
17. bře 2025

@puglina ano Brno 😊 tak ať se zadaří 😊

puglina
17. bře 2025

@nevimne nápodobně 😊 Budete mít krátký nebo dlouhý protokol?

epidermiss
17. bře 2025

A repromedu jste si vybraly na základě předchozích zkušeností?

puglina
18. bře 2025

@epidermiss já osobně jsem si ji vybrala na základě nejdřívějšího termínu pro testy genetické kompatibility, které jsem chtěla mít než se začneme o miminko snažit. Ale celkově i na základě recenzí. Po výsledcích a konzultaci jsme tam už zůstali a zatím jsme spokojení.

kvetina18
18. bře 2025

Ahoj všem, já podstoupila včera KET v repromede Brno. První a věřím že i poslední pokus

viktorie586
18. bře 2025

Jak jste spokojené s Repromedou? Já jsem nakonec zvolila IVF ve Zlíně a byla jsem maximálně spokojená. Personál tam byl úžasný, vždycky ochotný vše vysvětlit a podpořit, což mi hodně pomohlo v celém procesu. A jejich přístup byl neskutečně lidský, což mi dodávalo klid.

puglina
18. bře 2025

@kvetina18 drzim pesti

nevimne
autor
18. bře 2025

@puglina je tak to neví. Co je dlouhý a krátký máme dvě vyšetření embrya a čekáme na transfer 😊
@viktorie586

nevimne
autor
18. bře 2025

@viktorie586
@viktorie586 já na doporučení moji úžasné doktorky co tam tak jezdí a jsem moooc spokojená

puglina
18. bře 2025

@nevimne aha, takze stimulaci uz mate za sebou nebo mate darovana vajicka?

nevimne
autor
19. bře 2025

@puglina už máme za sebou 😊 v mrazáku dva eskymáčky genetika vyšla v pořádku

viktorie586
20. bře 2025

@nevimne fakt? tak to jsem ráda, že někdo další má pozitivní zkušenost. Za mě tam byli opravdu příjemní a profesionální, vždycky ochotně vše vysvětlili a poradili co a jak.

nevimne
autor
20. bře 2025

@viktorie586 jsou tam úplně úžasní 😊

bigmak
20. bře 2025

@epidermiss já tam jdu poprvé, ale nemají špatnou úspěšnost léčby, takže věřím, že to bude ok

nevimne
autor
21. bře 2025

@bigmak já už jdu příští týden na to 😊

kytulenka
21. bře 2025

@epidermiss Měla by to být v pohodě klinika, nebo ještě ségra byla spokojená na IVF Zlín. Ono kdyby byla nějaká klinika špatná, tak se to brzo provalí 🙂

puglina
24. bře 2025

Holky, tak ja zrejme od zitra injekce Pergoveris plus nejake leky rano a vecer. Jak jste na tom vy?

nevimne
autor
24. bře 2025

@puglina 3x denně Lenzetto a 3x denně Agolutin a ve čtvrtek transfer 😊 tak uvidíme

puglina
24. bře 2025

@nevimne tak to vam zavidim, taky bych uz chtela byt v te fazi…

nevimne
autor
25. bře 2025

@puglina budete 😊 je to jen otázka chvilky 😊

puglina
25. bře 2025

@nevimne no u nas se uvidi, jestli vubec bude nejake to oplodnene zdrave vajicko 😕🤷🏼‍♀️

nevimne
autor
25. bře 2025

@puglina přeji ať vám to vyjde 😊a dejte vědět když budete chtít 😊

puglina
25. bře 2025

@nevimne dekuju, ozvu se 😊

puglina
5. dub 2025

Zdravim, tak dneska OPU a celkem 6 vajicek z toho 4 dobra. Ted budeme cekat jestli se v poradku oplodni, vydrzi ten tyden a pak se bude zasilat na genetiku.
Co ostatni?

nevimne
autor
5. dub 2025

@puglina u bas už genetika v pořádku měli jsme ji hned a minulý týden byl transfer tak jsem nervózní jak to bopadne divné tlaky v břiše a a furt se mě chce bliiit 🥴 a spát 😂 už mě z toho lezou vlasy dolů 🥴držím palce nám se oplodnilo osum a zůstali dvě špičkové kvality

Strana
z2