IVF v Brně. Kolik a kde stálo?

janesm
29. říj 2006

Snažilky prosím o radu za nedlouho mě asi čeká moje první IVF apřipadá mě to dost drahá záležitost na to že má hradit první tři pokusy pojišťovna.Myhly by jste mi sdělit kolik a kde stálo IVF Vás a jestli mám nárok žádat o úhradu pojišťovnu na nehrazené výkony???
Mnohokrát děkuji.

janesm
autor
9. lis 2006

Opravdu nikdo nezná jak probíhá a za jaké cny IVF v Brně????

vigina
9. lis 2006

Ahojky,
jen koukám, miminko plánuji až za rok zkoušet. Moje kámoška byla v heliosu (Štefánikova), už nevím, kolik platila, ale měla to taky přes pojištovnu a vyšlo jim to na první pokus!už mají 2 měsíce holčičku na světě! Moje sousedka právě podstupuje IVF na klinice Uniqua na Barvičove na Žlu´táku a má strašně moc injekcí!!!(několikrát víc než ta kámoška v Heliosu) a na výsledek čeká příští týden. Snad to vyjde, ale platila tam kolem 25tis!!!!!

vigina
9. lis 2006

Jinak vyhlášený je Obilňák asi ještě.

janesm
autor
9. lis 2006

vigina - díky moc my chodíme do Heliosu a IVF by násmělo přijít takkolem 7000,- a to za úkony které nehradí pojiš´tovna nikde.Strašně moc injekcí??? kolik asi mě připadá že jich budu mít také moc...

vigina
9. lis 2006

No, tak injekce na dozrani vajicek (do briska se pichaji), to beru jako normalni,.Ale po transferu jeste kazdy den do hyzdi jednu olejovou injekci...mhm, neni to moc prijemne...

janesm
autor
9. lis 2006

Asi záleží na problému ale o těch do po transferu nevím...Je to asi na dobré uchycení.Nevíš ještě jáké injekce do bříška a jak dlouhi píchala??? Já má začít 23DC a pokračovat do další menzes adál podle krve.
Díky moc za informace,jsi z Brna???
🙂

vigina
9. lis 2006

detaily fakt nevim, zatim jsem se o to nezajimala, pac doufam ze u nas ten problem nebude. Muj partner uz dve deti ma, tak on uz je vyzkousenej🙂).Jsem z Brna.Vdavat se budu az ale pristi rok a mimi pokusy budou taky nejdrive za rok.

janesm
autor
10. lis 2006

vigina-kdyby jsi náhodou zjistila podrobnosti tak dej vědět zajímá mě to protože za týden začínám se stimulací.
To doufám že otěhotníš přirozenou cestou protože tyto procedury které jsem podstoupila a podstoupím mě připadají hrozné.Přeji Ti hodně štěstíčka a hlavně moc děkuju 🙂

vigina
10. lis 2006

janesm: cauky, tak sousedky jsme se ptala a rikala, ze tech 25tis vysolili proto, ze maji jeste problem se spermiema a doplaceji na tzv. asistovany hatching (nariznuti obalu vajicka a pak tzv. ISCI- intracytoplazmatickou psermatickou injekci, kdy spermona prmo pichnout do vajicka). pak taky za prodlouzenou kultivaci a toto vsechno se vyslpahalo na 25tis☹(.

janesm
autor
11. lis 2006

vigina- díky moc jsi hodná že jsi zjištovala 🙂 .V Heliosi to ICSI stojí 9000,- to snad u nás nebude potřeba říkaly,musíme ještě na podrobny spermiogram.A na ten as.Hatching 5500,- to jsou úkony které patří k IVF ale nehradí to pojišťovna a ceny jsou všude podobné.Je to něco.
Díky moc 🙂

tamuska
13. lis 2006

Ahoj, chodíme na Obilňák a jsme s léčbou spokojeni. Máme za sebou neúspěšné IVF i IUI. Momentálně jsme začali řešit 2.IUI. Při IVF jsme zaplatili 10000,-Kč, a to proto že jsme si vybrali kvalitnější stimulační léky Puregon - léky vyšly na 5000,- Kč a 5000,-Kč stáli nehrazené výkony ZP - ICSI+prodloužená kultivace+odběr jednoho vajíčka. Měli jsme jenom jedno vajíčko, ale embryo se dobře vyvíjelo, ale nakonec jsem neotěhotněla. Zálohu jsme platili 15000,-Kč, takže toto je asi taková normální cena IVF, se kterou jsme počítali. IUI je zcela zdarma.T

jancaa
14. lis 2006

Ahoj, já jsem z Ostravy a teď se chystám na IUI. Za léky - injekce GONAL-F doplácím 2280,- za jeden cyklus. Brala jsem Clostilbegyt, ale ten nezabral. ☹ Asi to je tak všude, že léky pojišťovny nehradí? Inseminace by měla být zdarma, snad.

tamuska
14. lis 2006

Ahoj, jak jsem už psala, tak za injekce jsme dopláceli, ale měla jsem je jenom při IVF. Teď před IUI užívám jenom Clomhexal - léky na podporu tvorby folikulů a celá léčba je zdarma. Dokonce jsme si mohli vybrat z injekcí před IVF - některé byli i zdarma, ale na doporučení jsme šli hned do kvalitnějších. T

teri81
19. pro 2008

Nas vysel jeden pokus asi na 30 000 - vcetne leku a injekci a zmrazovani embryii. Zaplatili jsme si veskery nadstandart.

andilek01
3. zář 2011

ahojte, máte někdo aktuální info o cenách? Příp.přehled, jaké kliniky v Brně jsou a která je podle vás ta "nej" ?

andyskarsgard
23. dub 2020

Ahoj, já jsem byla teď v březnu na ivf, na obilnsku 2020 rok, a zaplatily jsme 39000,měla jsem prodlouženou kultivaci, ICis, asistované hatching, embryo glue, a 4 embrya zamrazene. Otěhotněla jsem hned v prvním ivf, po ET. Teď jsem v 6 týdnu.