icon

IVF v Podolí - ultrazvuk a stimulace od června 2016

filfinka
11. kvě 2016

Ahoj holky, chceme zkusit prvni pokus IVF v Praze Podoli u MUDr. Darebneho. Problem je u muze (malo sperm.) ja jsem ok.V cervnu jdu na ultrazvuk a stimulaci, koncem cervna snad prvni pokus. Mam hrozny strach, porad na to myslim, zda to vyjde-nevyjde... Je tu nekdo stejne jako ja? Diky a hezky den 🙂

terezice1989
•
16. kvě 2016

@filfinka Ahoj, ničeho se neboj, já jsem taky panikařila jako blázen . Začala jsem se stimulaci8.5 ted, nic to není injekce nebolí , jde o to jen jestli si to zvládneš píchnout nebo manžel 😀 mě to musí píchat tchýně 😀 V tomto týdnu mi vajíčka budou vyndávat , ale ještě přesně nevím kdy na to dojde podle toho jak budou velcí . Není se čeho bát ani stresovat, je to zbytečné.

filfinka
autor
•
16. kvě 2016

Ahojky, tak u nas se zatim posouva na neurcito, manzelovi bylo navrzeno urologem odstranit varikoleu, ze snad byto mohlo pomoct, tak nevim, v tydnu jdeme na vysetreni. Moc drzim palce, tak mi dej pak info,jak to jde, drzim palce @terezice1989

miiisule
•
18. kvě 2016

ahojky,jsem na tom uplně stejně,přítel špatný spermio,jednou se nam povedlo otehotnět přirozeně ale v 9TT to zamlklo,teď už přes rok nic tak bychom měli jit na ivf,možná už bude v červnu stimulace ale mam nějakou cystu na vaječníku tak Dr, neví zda do toho půjdem nebo ne,taky chodíme do Podolí 😉

filfinka
autor
•
30. kvě 2016

Holky tak v patek jdu na ultrazvuk a injekce, ufff. Nevite, jak to je s placenim? Budu neco platit uz ted nebo az pujdeme na odber vajicek?

miiisule
•
30. kvě 2016

ahojky,tak nam se to odsouva na červenec(cysta na vaječníku)...nevím jak se platí samotný zákrok,ale mám za to,že léky(injekce)budeš platit hned,ale nejsem si jistá 😕

filfinka
autor
•
31. kvě 2016

Jeeee, to je mi lito, ze musis pockat, ja jdu na ten ultrazvuk a moje gynekolozka pred 14 dny nic nenasla,tak doufaaaam, ze v patek prijdu, rekne ,ze dobry, napise injekce a pujdu.. pocitam s tim, ze budu uz platit injekce, ale prijde mi divne,ze bych platila uz ostatni

miiisule
•
1. čer 2016

no ostatní asi neee...to až po ivf 🙂 mám dojem že to jde i na fakturu

filfinka
autor
•
4. čer 2016

Ahoj @miiisule , tak mam po navsteve a uz doma leky - utrogestan, gonal, cetrotide, pregnyl , acidum folicum..uff ted uz jen to dostat a zacit brat 🙂

miiisule
•
6. čer 2016

Ahojky,no paráda,tak už ti to brzo začne...to ti toho dali teda balík,jsem myslela že dají jedny injekce a nazdar,pak musíš napsat co a jak se užívá a jak ti je 🙂

filfinka
autor
•
6. čer 2016
miiisule
•
7. čer 2016

fuj to jsem se lekla 🙂 tak držím pěsti at to dobře snášíš a ivf se povede 😉

filfinka
autor
•
7. čer 2016

Vubec netusim, proc toho tolik mam :(

jitule007
•
7. čer 2016

@filfinka Ahojky, muzu se zeptat zda jste zkouseli i IUI? Cetla jsem ze mate malo spermii...u nas to same- Oligosperime-. Tak jsem se chtěla zeptat zda jste zkusili i to? Nebo vam rovnou doporucili IVF? Ja jdu do CAR prave az pristi tyden 🙂

filfinka
autor
•
7. čer 2016

@litule007 ahojky, nam rovnou rekli IVF - ICSI, 3 ruzna pracoviste. Soukr.ordinace, Podoli a Iscare. V pripade zajmu poslu nas spermiogram, at muzes porovnat. Bylo nam receno, ze tim ,ze ja jsem ok, tak by nemel byt problem. Zitra cekam menzes, nasledne zacinam pichat injekce a jdem na to ;)

jitule007
•
7. čer 2016

@filfinka Pisnu ti zpravu 🙂 dekuji moc.

miiisule
•
14. čer 2016

@jitule007 Přesně u nás to samé...rovnou IVF+ICSI,že jsem v pořádku,ale tomu uplně nevěřím pač se mi dělají cysty a ani nezkoumali jestli mám ovu...no uvidíme...snad vědí co dělají... 🙂

jitule007
•
14. čer 2016

@miiisule Ahaa..a do jakeho CARu chodíš prosim? To je naky divny, ze te nevysetrili ne?

miiisule
•
17. čer 2016

@jitule007 ...jezdíme do Podolí....nu já nevím co všechno u ženských vyšetřují....mě vzali krev,udělali utz a jeste jsme byli na genetice,tot vše. 😒