IVF v Pronatalu na podzim 2017

tetr
3. říj 2017

Ahoj, je tady někdo kdo bude absolvovat IVF do konce roku?Máme před sebou poslední inseminaci a pak nás čeká IVF.

henitka
5. říj 2017

@tetr ahoj. Já byla na Ivf 27.9 v Pronatal ČB

beruda
5. říj 2017

@tetr Ahoj, byli jsme na IVF v pražském Pronatalu v červenci. Zadařilo se napoprvé a teď jsem ve 14tt. Jestli máš nějaké otázky k průběhu, klidně se ptej.

tetr
autor
5. říj 2017

@beruda Ahoj, tak to je super zpráva mooc gratuluji. Snad vše vím a stejně je to u každé z nás jiné. Byla jsi na neschopence nebo si to zvládla při práci?měli jste nějaký problém nebo se jen delší dobu nedařilo?

tetr
autor
5. říj 2017

@henitka Ahoj, tak teď budeš čekat na výsledek ? už máš emryjko u sebe?

henitka
5. říj 2017

@tetr Ahoj. Na Et jsme byli 27.9 a od včera krvacim. Včera jenom malinko a dnes to bylo už o hodně víc. Myslím, že je to celé špatně a že se to nepovedlo. Kam pojedeš do Car?

tetr
autor
5. říj 2017

@henitka Do pronatalu chodíme, jinak se mi zdá že je to krátká doba na nějaký závěry. Jinak máš ultrogestan na udržení. Volala si do caru že krvácíš?a kolik jsi měla vajíček?

henitka
5. říj 2017

@tetr volala jsem tam hned včera, když to začalo. Sestra řekla, že mám mít nadale klidovy režim, utrogestan, prednizol a ascorutin užívať kde protokolu. Nic vic neřekla. Krev ve středu. Ze všech 6ti přežilo jenom 1 po Pk. Takže nemáme nic na Ket. To, co mi dali, bylo jediné.

beruda
6. říj 2017

@tetr jen se dlouho nedařilo, jsem na rodicaku s dcerou, takže to bylo jednodušší, ale ptali se, jestli chci neschopenku.