IVF v rámci studie zdarma - zkušenosti

maruberu
6. bře 2019

Dobrý den, byla mi nabídnuta účast na testování bezpečnosti a účinnosti ústního podání přípravku na podporu otěhotnění v rámci ivf studie zdarma. Není tu některá maminka, která se něčeho takového zúčastnila? Ráda bych si přečetla nějaké zkušenosti..😊

pajuse33
14. dub 2019

Ahojky,já do toho ted jdu,čeká mě to příští měsíc 🙂 Je to uplně stejné jako každě jiné ivf jen je tam rozdíl že vypijes před odebraním vajíček látku která tomu má ještě více pomoci.Jsem po 3IUI a nic,uz na to nemáme nervy a peníze je to všechno strasně drahé a tato studie je hrazená (injekce atd...) což je fajn.Vlastně mi to uz bylo jedno řekla sem panu doktorovi at si semnou dělaji co chtejí,hlavně aby uz se povedlo to vytoužené miminko 🙂 🙂 ty nervy jsou strasné 🙂 doufam že to pomuže a konečně se dočkáme.

vendy1ivf
21. kvě 2019

Ahoj, jsem po studií v Olomouci ve Fertimeda, kdy jsem si po dobu 10ti dnů pichala malou dávku zkušeného hormonu a sledovalo se jak na to reaguji, jen kožní reakce, a nejen díky tomu čekám jednovajecna dvojčata.. Ale to je náhoda😃 takže za mě proč ne.. Hlavně jsem každou návštěvu měla zaplacenou..