IVF v říjnu, listopadu 2013
Ahoj holky, jste teď některá po IVF a čekáte, jak to dopadne?? Podělte se o pocity... já jsem byla v pátek 25. 10. a za týden na krev... jsem jak na trní. Ležíte?? Já teda ležela první tři dny poctivě a od té doby pravidelné procházky a normálně se pohybuju i doma... jinak pořád říhám a mám šílené větry :D :D břicho nebolí a zatím žádná krev, takže super...
@akin já jsem jednou někde četla, že se to jako pokus počítá, ale když se pak jde na první bez pojišťovny, že jde s doktorem sepsat žádost o jeden placený navíc z důvodu, že nedošlo k ET. Ale ne každá pojištovna to asi vezme.
to mi napsala jedna holčina...tak si to uschovej.... 😉
@muddledgirl aha, budu na to pamatovat-děkuju moc 😉 Je pravda, že kamarádka takhle jednou "uhrála" taky celý další pokus na pojišťovnu, protože něco udělal špatně její CAR . Mimochodem, vyšlo jí až neuvěřitelné 7. IVF (KETY do toho nezahrnovala). Teď má krásného zdravého chlapečka.
@akin no,někdy to je běh na dlouhou trať..nám vyšel 4.tranfer...Věřím,že se taky dočkáš miminko...teď si hezky odpočiň 😉
@muddledgirl tak jak, už je lépe?? Co výsledky?? 🙂
Tak po OPU mam 5 vajicek.dnes mi v laborce reknou vice.snad jen pozitivni info 🙂
@verkuska ahoj kočí..no včera jsem zas blinkala,ale jinak dobrý...nemám jíst sr...y 😀 😀 😀 Výsledky nic...vzhledem k tomu,že jsem byla na krvi v pátek,myslím,že už musí být...Takže věřím,že přijdou zítra poštou negativní...Říkali, že do týdne poštou....a že dyžtak by volali... 😉
@lucikk1 tak držímě pěstičky... 😉
tak jsem doma, narkóza a zbytek bylo v pohodě. Ale výsledek je špatný, měla jsem 11folikulů a z toho jsou s největší pravděpodobnosti 3 nezralá vajíčka ☹ doktor říkal, že udělá co bude moct, ale sám tomu moc nevěří. Mám volat zítra jak to vypadá, ale asi nic nebude 😢
@muddledgirl
@pipinka
@verkuska
@lucikk1
@suzik161 ☹ ☹ ☹ ach jo...kdyby aspoň jedno dobrý,který se ujme... 😒
@muddledgirl tak dlouho ti je zle?? Já mám naštěstí už asi měsíc klídek... taky jsem se už vykurýrovala, jdu dnes i cvičit.... koupila jsem si včera podprdy, všechny dosavadní mám už malé 😀 je to ale super mít tak bujné poprsí 😀 😀
@verkuska no já holt někdy něco vyhodim... 😀 nejhorší je,že mě předtím není extrémně zle..takže se to nedá ani moc stihnout...jo mám taky malé podprdy..jdu do Lidlu,jestli tam ještě nějaké zůstaly,jsou levné a dokonce jsem ji vyprala v pračce a je o.k...jinak se mi dost všechny poničily...Jo,taky jsem spokojená,že už mám víc nežž 75 B
@verkuska tak tripply prý dobré...ale genetička chce stejně pohovor...o jééé...tak asi si rovnou můžu vytasit prachy na harmony test... ☹
@muddledgirl já myslím, že budou chtít ještě jeden test pro jistotu, když to máš tak pohyblivé .... tak super výsledek, mám radost s tebou 🙂 je to na dobré cestě 😉
@verkuska jeden test...na plodovku nejdu...riziko potratu je větší než riziko downa..tím pádem vyplajznu 18 000 za harmony test a budu čekat další tři nebo kolik týdnů na výsledky...se poseru... 😒
@lucikk1 tak tak každé vajíčko je dobré 😉
@suzik161 no to čekání do druhého dne bylo to nejhorší, co jsem asi zažila, nic mi nepřišlo horší.... ani screening, tak nějak jsem věděla, že to musí být ok 🙂 spíše jsem byla nedočkavá kvůli pohlaví..... to bylo taky první, co jsem na doktora vychrlila, až mi bylo trapné, že mě víc nezajímá, jestli je mimi v pořádku 😀 no fakt to je u tebe k zbláznění, ale šance pořád je, i když malinkatá... ale je. A ty máš kolik let??
@muddledgirl nebo se na to vykašlat a mimi donosit.... teď jsem mluvila s kamarádkou, která má 6 týdnů do porodu a na žádné testy nešla. Já bych taky na plodovk nešla kvůli té jehly brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neumím si to představit... i když zase má sestra na plodovce byla a prý to je v pohodě. Jenže já omdlévám i u normálních odběrů.... ale zase kdyby mi to teď vyšlo dobře, už bych asi nikam nešla a vykašlala se na to. Uvidíš, copak ti řekne.... já ani nevěděla, že při té plodovce je riziko potratu. To slyším až teď od tebe.
@verkuska holka,Ty by sis riskla downa?Já ne... ¨
Říká se,že riziko je jedno procenta,ale spíš dvě,co mi řekla sestra tady na gyndě....
Tak uvidíme co mi řeknou....ale na to,že tripply vychází často pozitivně,tak dobrý,takže myslim,že mimi bude zdravý...

@suzik161 jeeee, já ti normálně až závidím 🙂 já jsem se vždycky tak těšila, byla jsem ráda, že to je konečně tady... že už se konečně něco děje 🙂 byla jsem plná očekávání a plná naděje 🙂 držím palečky 🙂