icon

Jak dlouho trvá odbourání Ovitrelle po transferu?

puraniani
24. kvě 2025

Zdravím 🙂 nemáte někdo fotky testů, jak se vám odbouraval ovitrelle z těla? Měla jsem ho v den transferu a testy vypadají takto. Dnes jsem 10. den po transferu a injekci ovitrelle, testuji od pondělí a neprijde mi, ze by to nejak sililo. Dnes jsem delala spodni test a po 3 minutach mi naskocilo toto, ale po zaschnuti zeslabl a vypada jako ostatni. Děkuji moc 🙂.

Jak dlouho trvá odbourání Ovitrelle po transferu?
kelerub
24. kvě 2025

Sílí. Tohle už ovitrelle není. Testuj alespoň obden. Na tom nejlépe uvidíš rozdíly.

puraniani
autor
26. kvě 2025
@kelerub

Sílí. Tohle už ovitrelle není. Testuj alespoň obden. Na tom nejlépe uvidíš rozdíly.

@kelerub bohužel si myslím, že je to ovitrelle...dnes jsem 12 DPT a 12. den po ovitrelle a test nesílí. Takto to mám poslední 3 dny. Zkoušela jsem i dr max a jen úplně slabý dušík.

puraniani
autor
27. kvě 2025
@puraniani

@kelerub bohužel si myslím, že je to ovitrelle...dnes jsem 12 DPT a 12. den po ovitrelle a test nesílí. Takto to mám poslední 3 dny. Zkoušela jsem i dr max a jen úplně slabý dušík.

@puraniani kdyby náhodou někdo hledal, jak jsem dopadla, tak hcg bohužel 22,82 a testy negativniy takže bohužel biochemicke tehotenstvi.

reeeza
27. kvě 2025

Tak to mě moc mrzí. 3 měsíce zpět jsem taky měla biochemické po transferu. A dnes jsem 8tt 🥰 Takže hlavu vzhůru, vše dopadne dobře a jednou, třeba brzy, se poštěstí 🙏

puraniani
autor
27. kvě 2025
@reeeza

Tak to mě moc mrzí. 3 měsíce zpět jsem taky měla biochemické po transferu. A dnes jsem 8tt 🥰 Takže hlavu vzhůru, vše dopadne dobře a jednou, třeba brzy, se poštěstí 🙏

@reeeza děkuji za podporu. Máme poslední embryo, tak se domluvíme, kdy na to můžeme znovu. Ale je to horší kvalita než první dva neúspěšné transfery, takže to moc dobře nevidím :(.

kelerub
27. kvě 2025
@puraniani

@puraniani kdyby náhodou někdo hledal, jak jsem dopadla, tak hcg bohužel 22,82 a testy negativniy takže bohužel biochemicke tehotenstvi.

@puraniani to je mi líto. Hodně štěstí při dalším pokusu 🍀🍀🍀

avi96
9. črc 2025

Ahoj ženy, chci se zeptat 30.6 jsem měla píchnutý ovitrelle,1.7 ovulace, 3.7 hnědý výtok,6-7.7 bílý výtok ,v pondělí 7.7 dělaný test každý den, máte pocit že sílí?
MS má dojít 13.7
Děkuji za odpovědí