Jak dlouho trvá odbourání Ovitrelle po transferu?
Zdravím 🙂 nemáte někdo fotky testů, jak se vám odbouraval ovitrelle z těla? Měla jsem ho v den transferu a testy vypadají takto. Dnes jsem 10. den po transferu a injekci ovitrelle, testuji od pondělí a neprijde mi, ze by to nejak sililo. Dnes jsem delala spodni test a po 3 minutach mi naskocilo toto, ale po zaschnuti zeslabl a vypada jako ostatni. Děkuji moc 🙂.

@kelerub bohužel si myslím, že je to ovitrelle...dnes jsem 12 DPT a 12. den po ovitrelle a test nesílí. Takto to mám poslední 3 dny. Zkoušela jsem i dr max a jen úplně slabý dušík.
@puraniani kdyby náhodou někdo hledal, jak jsem dopadla, tak hcg bohužel 22,82 a testy negativniy takže bohužel biochemicke tehotenstvi.
Tak to mě moc mrzí. 3 měsíce zpět jsem taky měla biochemické po transferu. A dnes jsem 8tt 🥰 Takže hlavu vzhůru, vše dopadne dobře a jednou, třeba brzy, se poštěstí 🙏
Tak to mě moc mrzí. 3 měsíce zpět jsem taky měla biochemické po transferu. A dnes jsem 8tt 🥰 Takže hlavu vzhůru, vše dopadne dobře a jednou, třeba brzy, se poštěstí 🙏
@reeeza děkuji za podporu. Máme poslední embryo, tak se domluvíme, kdy na to můžeme znovu. Ale je to horší kvalita než první dva neúspěšné transfery, takže to moc dobře nevidím :(.

Sílí. Tohle už ovitrelle není. Testuj alespoň obden. Na tom nejlépe uvidíš rozdíly.