Jak dlouho trvá vstřebání Amelgenu? Zkušenosti a rady
Dobrý den měla bych otázku 🙈 nikde v pribalovem letáku jsem nevyčetla za jak dlouho se kulička vstřebá
Ráno jsem zavedla cca 20-30 min jsem ležela pak jsem šla na wc a přišlo mi ze všechno vyteklo ven 🙈 mate s tím někdo zkušenost ?? Já už fakt nevím připadám si jako debil ze všechno řeším
@eviicka moc děkuji doufám ze to dopadne dobře před půl rokem jsem měla spontánní potrat tak se strašně bojím
@007renda tak a zítra krev 🙏🏻🤞🏻🍀 co ty jak jsi na tom 🙂
@007renda jaaaaj tak tohle nevypadá dobře 😥 ono spis záleží jestli aspoň trochu sílí ,jestli test zeslábl tak to je bohužel biochemko
Taky si myslím 🥺
@007renda to mě moc mrzí .. mate ještě nějaké mrazáčky ???
Máme poslední 🥺 je to moje 2ivf... pokaždé jsme měli jen dvě embrya. Takže šanci málo...
Tak HCG 9 🙈 jak si dopadla ty?🍀
Ahoj , též se přidám , 29.3. jsem byla na KET 5 denní blastocysty, dnes jsem to nevydržela a teď večer se otestovala a ulovila 👻. Dneska má 11dni to naše semínko . Na krev jdu 14.4., to čekání je dlouhé. Já mám 2 krát denně Amelgen 400, jinak vstřebatelnost čípku je do 5 minut ...no bez intimky ani ránu .
@007renda Ahojky tak to mě moc mrzí ale moc moc přeji štěstí do příště 🍀🙏🏻
@petka0012 to je na dobre cestě hlavní je aby test sílil 🍀🙏🏻
Věřím , že bude🙏, ale druhý si budu dělat až další středu radši , bo o víkendu bych to jinak měla dostat... Přeji ti štěstíčko🍀,jak jsi na tom ty autorko?
@petka0012 tak to obdivuji tvoji trpělivost já jsem od 7dne testovala každý den 😅🙏🏻 dnes začínám 5tt další milník bude potvrzení srdíčka ❤️
No autorko , to bych se asi víc stresovala ,testovat denně 😜. Ale... zítra budu 3+6 ...jak prdlá to denně projíždím 😃. To se mi dneska jako bonus rozjela těhotenská rýma... Syn bude mít 11 roků...přírodně (s ex) a teď s nastávajícím to nešlo , tak to je moje první IVF ...KET , přežilo nám jen jedno... Tak musím myslet pozitivně 😊. Drž se holka 🍀
@007renda ahoj tak jsem o miminko přišla 😞 to už je druhy potrat jsem z toho úplně na dně
Ahoj autorko, tvá zpráva mne zaskočila... moc mě to mrzí. Vim, jak se cítíš a jak moc je to těžké 😢 Drž se.
Kdyby někdo chtěl, mám celé balení Amelgenu navíc. 🙂

Náhodou jsem nakoukla,
@007renda a autor - moc držím palce🙂