icon

Jak rychle klesá hCG?

ivybee
18. říj 2020

Dobry večer všem 👋🙂,
byla jsem na IUI, lovila jsem duchy a pak přišla ms. Chtela jsem se vyhnout krvi a tak zkouším, jak klesá HCG.
Foto - Nahoře 2DC, dole 5DC (dnes).
Nějak tomu nerozumím, čekala jsem, ze test bude bilej.
Je to normální, ze se HCG nějak vymrští nahoru a pak třeba úplně klesne?? 🙆‍♀️😅 Jaký zkušenosti máte vy? 🙂
Díky 🌷

Jak rychle klesá hCG?
Strana
z2
ivybee
autor
22. říj 2020

@macek332 Jdu zítra. 😔

macek332
22. říj 2020

@ivybee uz si zrejme zmierena, ze to tehu nie je prosperujuce, tak snad bude lepsie, ked ti to HCG klesne. Nech to uz skonci, nech moze prist novy zaciatok.. Je mi to luto 😟

ivybee
autor
23. říj 2020

@macek332 Smirena jsem byla už když přišla ms. 🙁 A teď zase tohle. Přesně, ať už je konec a muzeme začít znovu. Ach jo.. Snad se konečně dočkáme 🙏

rickym
23. říj 2020

@ivybee a další test jsi už nezkoušela?

ivybee
autor
23. říj 2020

@rickym Zatím ne. Stejně by to asi bylo zbytečný 🤷‍♀️

ivybee
autor
23. říj 2020

@rickym Nějak mě to nahlodalo. Říkala jsem si, ze třeba bude slábnout.. A ono ne 😒 Začíná mě desit představa mimodelozniho 🥺

rickym
23. říj 2020

@ivybee asi je to individuální, ale kamarádce pri mimoděložním čárka nesílila, byla pořád slabounka. Nechci dávat plané naděje, ale budu držet pěsti, aby z toho bylo zdravé těhotenství. Navíc z první ranní by byla čárka ještě možná silnější.

ivybee
autor
23. říj 2020

@rickym Dekuji 🌷 Jsi moc hodna! Já už jsem z toho na hlavu. Když se smířím s tím, ze je po vsem, tak přijde dobra zprava a když začnu teda doufat, ze bude všechno v pořádku, tak přijde špatná 🤦‍♀️ Odběry mam za sebou, tak uvidím odpoledne 🤷‍♀️

rickym
23. říj 2020

@ivybee budu držet pěsti🍀 Mám za sebou také špatné zkušenosti, takže tvé pocity chápu:(

macek332
23. říj 2020

@ivybee teda, ta silnejuca ciarka! 😲

ivybee
autor
23. říj 2020

@rickym Tak jsem čekala na výsledky a sestra mi řekla, ze je ještě nemají, takže si mam zavolat v pondělí 🤦‍♀️ Nevím, jestli si už ze mě někdo dela legraci 😃 Proste ani chvilku klid a porad jen čekat 🤷‍♀️😑

rickym
23. říj 2020

@ivybee aha, no to je teda pěkně nanic:(

ivybee
autor
23. říj 2020

@rickym Porad mam tendenci googlit a hledat informace. 🤦‍♀️ Zatím se teda držím. 🙆‍♀️ Ale nevím, jak dlouho to vydrzim 😅

rickym
23. říj 2020

@ivybee další test už doma nemáš, na nedělní ráno?

ivybee
autor
23. říj 2020

@rickym Mám jich ještě dost, ale stejně mi to nic neřekne 🤷‍♀️

kvetuska145
26. říj 2020

@ivybee ja tohle zazila, ale u tebe to vypada hodne nadejne☺️ Mne takhle ryska vubec nesilila. Byla porad stejne. Drzim ti moc moc palce 🥰❤️❤️

ivybee
autor
26. říj 2020

Tak dnes volám na výsledky a číslo je nedostupný 🤦‍♀️ Mě už z toho fakt trefí šlak! 😩

@kvetuska145 Dekuji za povzbuzení 🌷

rickym
26. říj 2020

@ivybee jejda, to jsou nervy:( Snad se dovoláš...🍀

ivybee
autor
26. říj 2020

@rickym Dovolala. HCG je něco kolem 100 a chtěli mě na UTZ, tam samozřejmě nic neviděli, ale i tak je to jasný. Mam přijít ve čtvrtek na odběry a v pátek znovu na UTZ. Volně přeloženo musim čekat, kdy se to objeví mimo a nebo kdy začnu krvacet a mít bolesti. 😞

kvetuska145
27. říj 2020

@ivybee moc me to mrzi 😔😔

rickym
27. říj 2020

@ivybee to mě moc mrzí. Snad se tedy aspoň ms rozjede a bude pohnojeno na další cyklus🍀🍀🍀

priefi
27. říj 2020

@ivybee vypadá to, že jsi těhu, ale abych řekla pravdu, nevím na jaké bázi je UIU. Každopádně, kdybys chtěla, založila jsem dneska diskuzi, aktuálně je v horních příčkách na diskuzích

ivybee
autor
27. říj 2020

Dekuju 🌷

kvetuska145
27. říj 2020

@priefi rada bych se pridala, taky me to ceka 🥰

priefi
27. říj 2020

@kvetuska145 budu ráda, když se přidáš 😉

Strana
z2