Jaká byla Vaše výška děložní sliznice před KET?

lenejewel89
10. únor 2016

Holky, pojďme se pobavit o našich děložních sliznicích! Já mám strašně nízkou, jen 5mm. Lepím si náplasti Estrapatch na podbřišek 4x na 7 dní a pak výměna a další 4. 3x denně papám Estrofem po 1 tabletce a stejně sliznice ne a ne narůst. Včera tj. 09.02. jsem byla na kontrole a dávky zvýšeny - 6x náplast, 3x denně 2 tabletky Estrofemu + 3x denně 1 tabletka Pentomeru. Jsem z toho zoufalá. Doktorka si se mnou neví rady a nechci transferovat embryo do tak nízké sliznice. Poraďte, co mám dělat? Kontryhel piju. Slyšela jsem o injekcích - Menopur, že prý se po nich sliznice krásně zvýší. O těch mi v centru neřekli. Moje sliznice je prý hodně nízká a ještě jako kdyby na některých místech prý chyběla, že tam vůbec není! Otěhotněla jste některá i s tak nízkou sliznicí jako je 4,5 - 5mm? Děkuji za Vaše odpovědi a přidání se do diskuse.

87nika
10. únor 2016

@lenejewel89 S otázkou otěhotnění s nízkou sliznicí Ti nepomůžu, ale co se týče Menopuru je to pravda.. Já jsem před IUI nemohla stimulovat Clostilem jako většina holek, protože jsem měla krom anovulace taky nízkou děl. sliznici a Clostilbegyt sice hezky vyvolává OVU, ale sliznici ještě snižuje, takže jsem si píchala s Menopur a po něm byla sliznice celkem pěkná.. Bohužel u mě se přidali jiné problémy, takže stále čekám..

tehulka1167
10. únor 2016

Zeptej se na jine léky. Urcite něco bude. Ja mela sliznici 14 mm. 12den cyklu. Jinak jsem pila kontryhel a červený vino. Ale ja mam sliznici i bez toho hezkou.

87nika
10. únor 2016

@tehulka1167 Tak to jsi měla luxusní sliznici 🙂 To jsem neměla nikdy 🙂 A to jsem pila Kontryhel, pila jsem červené víno a den po OVU jsem jednou brala pár dní Estrofem, aby ještě do uhnízdění sliznice dorostla a to jsem měla teda týden po ovulaci asi 11 mm a byl to u mě úspěch.. Jiank před OVU jsem měla vždy málo 5-9mm a dr. říkal, že minimum na uhnízdění je 8mm a to že je velmi hraniční..

kyticka1986
17. únor 2016

@tehulka1167 při ET jsem měla 10 mm a zaváděli , ale kamošce zavedli i když měla 8 mm a po ET jsem taky pila víno 🙂