Jaké jsou vaše zkušenosti s ET nebo KET?
Dobrý deň robím si menší prieskum. Vyšiel vám ET alebo KET?
Minuly měsíc jsem byla na ET a nevyšel. Ket jsem ještě neměla.
4 IVF, z toho 6 KET, vysly dva.
Podstoupili jsme IVF a měli jediné embryo. Udělán KET. Teď tady spí 5 měsíční prcek. 🙂
Vyšel hned 1. KET. Nyní mám 2 měsíční miminko.
Ďakujem krasne za odpovede. Ja som druhý deň po ET, ale ako vidím väčšinou sa robí KET…
Dievčatá je to všetko pre mna úplne nové , kedy sa oplatí testovať ? Myslite že má na uhnezdenie vplyv aj kvalita embrya ?
KET mi dělali, protože hrozil hyperstimulační syndrom.
Já myslím, že je to hodně individuální. Jsou případy, kdy se špičková embrya neuchytí a naopak jsou i ty, která nejsou Áčková, ale uchytí se. Na tohle ses měla ptát na klinice, tam mají statistiky.
Nám vyšel 1. ET v 1.IVF
Třeba kamarádka ET neměla, až KET, hrozil u ní také hyperstimulační syndrom. Jinak test jsem měla lehce pozitivní snad až 10.nebo 11. den a na krev jsem šla 13.den po ET.
U nás byl KET z důvodu, že se embrya posílala na genetiku.
U nás byl KET z důvodu, že se embrya posílala na genetiku.
@hennrietta
@nellinka123
@martina0888
Ja som mala ET lebo mi po OPU nebolo nič , trocha bolesti ale to prešlo …
Inak mi vkladali embryo kvality 5AA hatchujúce, ja že či nemáte nejakú skúsenosť . Mne to skôr príde povechne sa pozerať na nejaké čísla a písmená…
3x KET PGT embrya. Jen jedno se uchytilo, ale byl potrat v 8tt 🤷♀️
Teď jsem 9tt, otěhotněla jsem přirozeně.
Kamarádce vyšel hned první KET netestovaného embrya.
Srovnávat se s druhými v tomto případě memá vůbec cenu. Záleží na mnoho faktorech a je to strašně individuální..
3x KET PGT embrya. Jen jedno se uchytilo, ale byl potrat v 8tt 🤷♀️
Teď jsem 9tt, otěhotněla jsem přirozeně.
Kamarádce vyšel hned první KET netestovaného embrya.
Srovnávat se s druhými v tomto případě memá vůbec cenu. Záleží na mnoho faktorech a je to strašně individuální..
@reeeza Souhlasím.👍 Taky jsem neměla testované embryo a ani nevím, jaké přesně bylo kvality. Neřešila jsem to a bylo to buď a nebo. 🙂
@reeeza Souhlasím.👍 Taky jsem neměla testované embryo a ani nevím, jaké přesně bylo kvality. Neřešila jsem to a bylo to buď a nebo. 🙂
@reeeza
@hennrietta ja tiež nemam PGT, kvalitu mi povedala emryologička pri vklade . Je to “vonkajšia” kvalita embrya, čo je vnútri neviem … buď sa chytí alebo nie …
Ahoj, ráda bych se přidala do diskuze. Jsem cca 7 dní od zavedení 5 denního embrya do dělohy. Jsem strašně nervózní to čekání a včera už jsem to nevydržela a zašla si na krev jako samoplátce. Bohužel hodnoty ukázali 0-5 U/I . Na krev mám jít jinak až 16.5. Ale už to nemá cenu když teď krev nevyšla jsem z toho strašně špatná … a je mi to líto že to nevyšlo …
Vyšel nám první KET, nyní jsem v 15+4 TT 😊
Mám dvě dcery a obě z KET, ET nevyšel. Holky byly po PGT, předtím po KET bez PGT jsem o jednu holčičku přišla po AMC, tak jsme to pojistili PGT abych uz nemusela na AMC ( krevní odběry se ještě nedělaly)
ET i KET 😀
Vyšel mi první ET a první KET 🙂
Vyšel mi první ET a první KET 🙂
@beruska1889 myslíte ze bych moha mít jeste šanci ze by se to chytlo?
@beruska1889 myslíte ze bych moha mít jeste šanci ze by se to chytlo?
@bozenalucka šance určitě je, 7 dní je hrozně brzy na testování ...ono chvíli trvá, než se embryo zavrtá a začne se vylučovat HCG... Držím pěsti ať to nakonec vyjde 🍀🍀🍀
@bozenalucka šance určitě je, 7 dní je hrozně brzy na testování ...ono chvíli trvá, než se embryo zavrtá a začne se vylučovat HCG... Držím pěsti ať to nakonec vyjde 🍀🍀🍀
@beruska1889 Dekuji js uz to vzdala jsem z toho od včera úplně psychicky na dně. Nějaká paní mi psala na emimino ze pokud 7 den po umělém oplodnění není hladina HCG v krvi je to na 99% nevyšlo 😭
@beruska1889 Dekuji js uz to vzdala jsem z toho od včera úplně psychicky na dně. Nějaká paní mi psala na emimino ze pokud 7 den po umělém oplodnění není hladina HCG v krvi je to na 99% nevyšlo 😭
@bozenalucka ja bych jeste neztrácela naději. Áe ja po et mela 7 den uz menstruaci 😆, takze tam to bylo jasny
Vypadá to skvěle... Ať sílí a vše je v pořádku... 🍀🍀🍀 Pohodové těhotenství přeji ❤️
No vidíš😍 moc moc štěstíčka ať se udrží až ve zdravé miminko
Vyšlo mi hned ET na první pokus, takže jsem KET nakonec vůbec nepotřebovala. Já jsem byla na IVF ve Zlíně a musím říct, že za mě super zkušenost. Předtím jsem byla na jiný klinice a tam to bylo takový víc stresující, furt člověk nevěděl, co se děje… Ve Zlíně jsem byla mnohem víc v klidu, měli jsme hrozně fajn koordinátorku, která všechno vysvětlila a pořád kontrolovala, jestli jsme v pohodě.

Vyšel až KET