icon

Jaké jsou vaše zkušenosti s ET nebo KET?

3. čer 2025

Dobrý deň robím si menší prieskum. Vyšiel vám ET alebo KET?

ludmilka90
3. čer 2025

Vyšel až KET

dididodo
3. čer 2025

Minuly měsíc jsem byla na ET a nevyšel. Ket jsem ještě neměla.

clairexr
4. čer 2025

4 IVF, z toho 6 KET, vysly dva.

hennrietta
4. čer 2025

Podstoupili jsme IVF a měli jediné embryo. Udělán KET. Teď tady spí 5 měsíční prcek. 🙂

martina0888
4. čer 2025

Vyšel hned 1. KET. Nyní mám 2 měsíční miminko.

autor
4. čer 2025

Ďakujem krasne za odpovede. Ja som druhý deň po ET, ale ako vidím väčšinou sa robí KET…
Dievčatá je to všetko pre mna úplne nové , kedy sa oplatí testovať ? Myslite že má na uhnezdenie vplyv aj kvalita embrya ?

hennrietta
4. čer 2025

KET mi dělali, protože hrozil hyperstimulační syndrom.
Já myslím, že je to hodně individuální. Jsou případy, kdy se špičková embrya neuchytí a naopak jsou i ty, která nejsou Áčková, ale uchytí se. Na tohle ses měla ptát na klinice, tam mají statistiky.

nellinka123
4. čer 2025

Nám vyšel 1. ET v 1.IVF
Třeba kamarádka ET neměla, až KET, hrozil u ní také hyperstimulační syndrom. Jinak test jsem měla lehce pozitivní snad až 10.nebo 11. den a na krev jsem šla 13.den po ET.

martina0888
4. čer 2025

U nás byl KET z důvodu, že se embrya posílala na genetiku.

autor
4. čer 2025
@martina0888

U nás byl KET z důvodu, že se embrya posílala na genetiku.

@hennrietta
@nellinka123
@martina0888
Ja som mala ET lebo mi po OPU nebolo nič , trocha bolesti ale to prešlo …
Inak mi vkladali embryo kvality 5AA hatchujúce, ja že či nemáte nejakú skúsenosť . Mne to skôr príde povechne sa pozerať na nejaké čísla a písmená…

reeeza
4. čer 2025

3x KET PGT embrya. Jen jedno se uchytilo, ale byl potrat v 8tt 🤷‍♀️

Teď jsem 9tt, otěhotněla jsem přirozeně.

Kamarádce vyšel hned první KET netestovaného embrya.

Srovnávat se s druhými v tomto případě memá vůbec cenu. Záleží na mnoho faktorech a je to strašně individuální..

hennrietta
5. čer 2025
@reeeza

3x KET PGT embrya. Jen jedno se uchytilo, ale byl potrat v 8tt 🤷‍♀️

Teď jsem 9tt, otěhotněla jsem přirozeně.

Kamarádce vyšel hned první KET netestovaného embrya.

Srovnávat se s druhými v tomto případě memá vůbec cenu. Záleží na mnoho faktorech a je to strašně individuální..

@reeeza Souhlasím.👍 Taky jsem neměla testované embryo a ani nevím, jaké přesně bylo kvality. Neřešila jsem to a bylo to buď a nebo. 🙂

autor
5. čer 2025
@hennrietta

@reeeza Souhlasím.👍 Taky jsem neměla testované embryo a ani nevím, jaké přesně bylo kvality. Neřešila jsem to a bylo to buď a nebo. 🙂

@reeeza
@hennrietta ja tiež nemam PGT, kvalitu mi povedala emryologička pri vklade . Je to “vonkajšia” kvalita embrya, čo je vnútri neviem … buď sa chytí alebo nie …

bozenalucka
10. čer 2025

Ahoj, ráda bych se přidala do diskuze. Jsem cca 7 dní od zavedení 5 denního embrya do dělohy. Jsem strašně nervózní to čekání a včera už jsem to nevydržela a zašla si na krev jako samoplátce. Bohužel hodnoty ukázali 0-5 U/I . Na krev mám jít jinak až 16.5. Ale už to nemá cenu když teď krev nevyšla jsem z toho strašně špatná … a je mi to líto že to nevyšlo …

terezareza
10. čer 2025

Vyšel nám první KET, nyní jsem v 15+4 TT 😊

ninanela
10. čer 2025

Mám dvě dcery a obě z KET, ET nevyšel. Holky byly po PGT, předtím po KET bez PGT jsem o jednu holčičku přišla po AMC, tak jsme to pojistili PGT abych uz nemusela na AMC ( krevní odběry se ještě nedělaly)

lenka27
10. čer 2025

ET i KET 😀

beruska1889
10. čer 2025

Vyšel mi první ET a první KET 🙂

bozenalucka
10. čer 2025
@beruska1889

Vyšel mi první ET a první KET 🙂

@beruska1889 myslíte ze bych moha mít jeste šanci ze by se to chytlo?

beruska1889
10. čer 2025
@bozenalucka

@beruska1889 myslíte ze bych moha mít jeste šanci ze by se to chytlo?

@bozenalucka šance určitě je, 7 dní je hrozně brzy na testování ...ono chvíli trvá, než se embryo zavrtá a začne se vylučovat HCG... Držím pěsti ať to nakonec vyjde 🍀🍀🍀

bozenalucka
10. čer 2025
@beruska1889

@bozenalucka šance určitě je, 7 dní je hrozně brzy na testování ...ono chvíli trvá, než se embryo zavrtá a začne se vylučovat HCG... Držím pěsti ať to nakonec vyjde 🍀🍀🍀

@beruska1889 Dekuji js uz to vzdala jsem z toho od včera úplně psychicky na dně. Nějaká paní mi psala na emimino ze pokud 7 den po umělém oplodnění není hladina HCG v krvi je to na 99% nevyšlo 😭

dididodo
10. čer 2025
@bozenalucka

@beruska1889 Dekuji js uz to vzdala jsem z toho od včera úplně psychicky na dně. Nějaká paní mi psala na emimino ze pokud 7 den po umělém oplodnění není hladina HCG v krvi je to na 99% nevyšlo 😭

@bozenalucka ja bych jeste neztrácela naději. Áe ja po et mela 7 den uz menstruaci 😆, takze tam to bylo jasny

autor
11. čer 2025

Ženy, holky tak sa idem trocha pochváliť. Deviaty deň po ET a test takýto. Nemôžem tomu uveriť , už len aby dobre bolo 😘😻

Ďakujem každej jednej z vás za reakciu!!!

beruska1889
11. čer 2025

Vypadá to skvěle... Ať sílí a vše je v pořádku... 🍀🍀🍀 Pohodové těhotenství přeji ❤️

dididodo
12. čer 2025

No vidíš😍 moc moc štěstíčka ať se udrží až ve zdravé miminko

mirkasotkova
31. srp 2025

Vyšlo mi hned ET na první pokus, takže jsem KET nakonec vůbec nepotřebovala. Já jsem byla na IVF ve Zlíně a musím říct, že za mě super zkušenost. Předtím jsem byla na jiný klinice a tam to bylo takový víc stresující, furt člověk nevěděl, co se děje… Ve Zlíně jsem byla mnohem víc v klidu, měli jsme hrozně fajn koordinátorku, která všechno vysvětlila a pořád kontrolovala, jestli jsme v pohodě.