Jaké má Gonal-F vedlejší účinky?
Ahoj snažilky, těhulky a maminky, omlouvám se, jestli jste toto již probíraly, ale nějak to nemůžu najít. Já konečně po xxx operacích mám zelenou a dnes jsme dostali s mužem první informace o IVF, že začnu brát nějaký GONAL-F než se půjde na věc a má otazka tedy zní:
Jaké má Gonal-F vedlejší účinky, myslím, z vašich vlastních zkušenosti. Bylo vám špatně, měly špatnou pleť, byly jste ve špatné náladě, přibraly jste po něm nějakou váhu na víc, atd? Předem všem děkuji za info.
A další, léčí nebo léčil se někdo v ISCARE centru v P8?
Díky a těhu zdar 🙂
po roku veru prva, ja by som ani nezmetkovala , ale manzel je s toho hotovy, uz ma taha k jednej znamej sestricke 🙄
taky mas to pero 450, vsak, na modrej casti je sipka a dalsia biela cast je oznacena ciselnikom a ten sa da otacat, nastavovat .tak si otoc tou castou na tu hdnotu , aku potrebujes 75, 150, 225..atd a ten piest , ked to nastavis povytiahni, ako ti len ide, zastavi sa ti tiez na tej hodnote, ktoru si nastavila a uz len pichnes, nezabudni stiahnut ten kryt a pichni kolmo pod kozu a zatisni piest, chvilku podrz a vytiahni
nie netreba , aspon si usporis 75 IU, nam sestricka v centre vravela, ze hned si mame nastavit taku davku, ako nam dr predpisal a v pere je vzdy naviac 75 IU, to si mozeme potom dopichavat z dvoch pier, kedze ja som pichala 150 IU, tak som si vzdy tie zvysky z dvoch dopichla 🙂
ak si ides dat uplne prvu davku tak tam mas tu uplne najnižšiu hodnotu, 37,volačo...tak si to nastav najprv tam...s tým sa ti vytlačí aj vzduch a potom si nastav vlastnu hodnotu a pichaj..
bubi..ale nie je to nutne...keby to bolo nutne, sestricka by nam to kazala, ale nikto to tak nemusel robit...nam to nazorne ukazovala , ze netreba
ja viem, ale kebyže chce istotu...mne to ukazovala na tej 37, 5 nazorne...ako pichat...a že to je akože skusobná davka
Ahoj, v gonalu je celkem dávka 525, takže nepočítejte se 450, je tam rezerva, a dá se vypotřebovat všechno 525, vím to z vlastní zkušenosti i mě informovali v Iscare, zbyla mi dávka 150
ne na vsech je navic 75, na nekterych jo, na nekterych jen tech 37.5, zalezi, jak se kdo trefi
samozrejme jsem tim nemyslela, ze mi v nekterem peru zbylo proto, ze to bylo malo na normalni obvyklou davku 😀 vzdycky mi to vyslo tak, ze tam melo byt 0 jednotek a v nektercyh bylo porad dost na dne a nektere byly prazdne do posledni kapky.
Ahoj holky, po stimulaci mi zůstalo ještě poměrně dost gonalu... co s ním? Vrátit do centra nebo lékárny?

myslis tu ciernu na boku?