Je normální vidět pouze gestační váček po KET?
Měl jste to také prosím někdo? Podle data jsem 5+5 ale podle utz jsem 5+1 (včera jsem byla na kontrole v CAR). V úterý (18.den od ket) bylo hcg 3490 a včera (21.den od ket) 9350 hcg. Na utz byl zatím jen gestacni vacek (mel pěkný tvar) a mám tam i napsáno drobný embryonalni pol (no myslím si jestli to tam dr nenapsala jen proto aby mi zvedla náladu, plus mi přišlo že si nebyla úplně jistá jestli to je ono, že spíš mozna). Já od neděle spinim, hematom žádný. Zavádím 2x denně amelgen. Mám snad všechny léky co jsou možné. Další kontrolu mám ve ČT. Modlím se aby se něco ukázalo. Mám strach že když tak nebyl zloutkovy vacek že to je špatně. Že sice hcg třeba poroste, vacek taky ale jinak nic víc...
@svobodka86 myslím, že pořád může být brzy. Objednej se za dva týdny, tam už se to rozlouskne🙏.
Myslím, že tě pozvali brzy a je to na hranici.
Já po KET volala po 2 týdnech, že mám pozitivní test a za další 2 týdny mě objednali na ultrazvuk a tam už srdíčko bylo.
@hennrietta to vychází úplně stejně...já byla ted na utz 3 týdny po ket a za týden jdu na další.. takže za 4 týdny po ket. Jako ty
@svobodka86 myslím, že pořád může být brzy. Objednej se za dva týdny, tam už se to rozlouskne🙏.
@reeeza objednali mě teď na čt, což bude 4 týdny po ket a měla bych být 6+0
6+2tt byla jenom dutinka, o týden později i srdíčko.
6+2tt byla jenom dutinka, o týden později i srdíčko.
@merope opravdu? Tak to bych měla ještě čas.. já sem podle MS včera 5+5 a podle utz 5+1 pak si ale dr uvědomila že embryo se zavadelo o 2 dny déle než obvykle. A právě že byl jen gestacni vacek, napsala tedy do zprávy ze drobní embryonalni pol ale když ten utz bedlivě projížděla tak říkala že mooozna vidí něco jako embryonalni pol. Takže těžko říct, třeba chtěla jen trochu potěšit...ikdyz oni to moc nedělají. Takže příští týden budu cca 6+0 tt tak doufám že bude alespoň zloutkovy vacek...aspon
@merope opravdu? Tak to bych měla ještě čas.. já sem podle MS včera 5+5 a podle utz 5+1 pak si ale dr uvědomila že embryo se zavadelo o 2 dny déle než obvykle. A právě že byl jen gestacni vacek, napsala tedy do zprávy ze drobní embryonalni pol ale když ten utz bedlivě projížděla tak říkala že mooozna vidí něco jako embryonalni pol. Takže těžko říct, třeba chtěla jen trochu potěšit...ikdyz oni to moc nedělají. Takže příští týden budu cca 6+0 tt tak doufám že bude alespoň zloutkovy vacek...aspon
@svobodka86 6+0 MŮŽE být i srdíčko, ale nemusí. Tak uvidíš.
@svobodka86 6+0 MŮŽE být i srdíčko, ale nemusí. Tak uvidíš.
@merope no mě by stačilo aby tam byl aspoň zloutkovy vacek...vím že srdíčko může být i déle. Tak aspoň to. Mám strach že jen poroste gestacni vacek, bude se zvyšovat hcg a jinak nic ve váčku:(a ty jsi 6+2tt měla jen gestacni vacek a jinak nic?
Je pořád brzy, hcg roste, nestresujte se tolik, stejně tomu už víc nepomůžete. Byla jsem na první kontrole 6+3 tuším a srdíčko už krásně blikalo. Šla bych klidně až za týden, léky máte, určitě to bude dobré. Držím palce ❤️
Tak dnes ráno to už nebylo špinění a docela dost krve na toaletaku...achjo, obávám se že to je začátek konce. Já to vždy po noci mám, ale ne tolik :(
@hennrietta to vychází úplně stejně...já byla ted na utz 3 týdny po ket a za týden jdu na další.. takže za 4 týdny po ket. Jako ty
@svobodka86 Proto píšu, že si myslím, že ty 3 týdny jsou fakt hodně brzo. Dopadnout to může jakkoli... Přeji hodně štěstí.🍀
Tak dnes ráno to už nebylo špinění a docela dost krve na toaletaku...achjo, obávám se že to je začátek konce. Já to vždy po noci mám, ale ne tolik :(
@svobodka86 Tak ale krev je špatně - to bych vyrazila k doktorce.

Myslím, že tě pozvali brzy a je to na hranici.
Já po KET volala po 2 týdnech, že mám pozitivní test a za další 2 týdny mě objednali na ultrazvuk a tam už srdíčko bylo.