icon

Je nutné použít spermie od mého partnera při IVF?

keellyy86
20. bře 2026

Dobrý den, mám jeden velký a trochu neobvyklý dotaz. Rada bych poprosila o radu zkusenost s IVF.
Byl mě diagnostikován předčasný přechod. Máte někdo zkušenosti s darovaným vajíčkem? Musí být použite spermie od mého partnera nebo si můžeme říci, že když už tak i sperma od dárce? Parner je s tím v pohodě. Moc děkuji za odpovědi

kikina9
20. bře 2026

@keellyy86 Dobrý den, sice neodpovim přímo na otázku, ale nedoporučili vám ještě zkusit IVF s minimální stimulací? Taky jsem měla vysoké FSH a předčasný přechod, už mě připravovali na to, že budu muset jít do darovaného vajíčka. Ale ještě mi doporučili zkusit minimální simulaci. A světe div se, povedlo se, otěhotněla jsem a porodila zdravého syna.

keellyy86
autor
21. bře 2026

Dobry den, dekuji za odpoved a radu 🙂

keellyy86
autor
21. bře 2026

Mohla byste me lehce nastinit jak to probiha? A co to obnasi? Otehotnela jste prirozenou cestou nebo s pomoci? Me rekli darovane vajicko a jeste me klinika kde jsem byla rekla ze ted nema darkyne a poslali me at jdu jinam 😔

anonym_bf08e8
21. bře 2026

Mě teda šlo vždy o to mít partnerovo dítě. Aby on byl bio otec. Aby bylo dítě jeho a ne jiného chlapa, ale toho mého milovaného. Váš dotaz nechápu. To zavánítím že když není dítě moje nebude ani tvoje.Sorry

1pomnenka
22. bře 2026
@anonym_bf08e8

Mě teda šlo vždy o to mít partnerovo dítě. Aby on byl bio otec. Aby bylo dítě jeho a ne jiného chlapa, ale toho mého milovaného. Váš dotaz nechápu. To zavánítím že když není dítě moje nebude ani tvoje.Sorry

@anonym_bf08e8 Mám stejný názor, pokud není jejímu partnerovi 70.