icon

Je pět dní po transferu přesto test spolehlivý?

avokado20
30. čer 2026

Ahojte chtěla jsem se zeptat jestli je na tomto testu duch? Jsem 5 dni po transferu embrya 3 denního a udelala sem si ze srandy test a uviděla tohle tak se je ptám vim ze je jeste brzo

Je pět dní po transferu přesto test spolehlivý?
kakba
30. čer 2026

Vidim, dokonce bez brejli

clairexr
1. črc 2026

Vidim uplne jenom malinkej naznak, ale u 3denniho je to jeste strasne brzoooo.

avokado20
autor
1. črc 2026
@clairexr

Vidim uplne jenom malinkej naznak, ale u 3denniho je to jeste strasne brzoooo.

@clairexr no Dnesma sem testovala a čárka ne silnější tak uvidíme

gabina80
1. črc 2026

Je to opravdu brzy, nevidím ale to nic neznamená. Zkusila bych tak za 10 dní. Mluví že mne zkušenost. A držím palce ✊

avokado20
autor
2. črc 2026
@gabina80

Je to opravdu brzy, nevidím ale to nic neznamená. Zkusila bych tak za 10 dní. Mluví že mne zkušenost. A držím palce ✊

@gabina80 ahojky no já si delala dneska test z ranní moči a měla sem tam tohle tu 5 minutu postupne nebylo to tam hned tak nevim jestli může jít i o biochemické a hlavně je to viditelné pomalu velmi

evik19
2. črc 2026

Ducha vidím a držím pěsti 🤞

avokado20
autor
5. črc 2026

Ahojte holky, tak Dneska jsem 10. Den od transferu 3 denního embrya a včera test negativní a dneska rano dva mama testy jeden do proudu moci negativní a druhý o hodinu později na papírku duch posílám foto ale nevim jwstli uz by to nemělo jit videt vice proste

prosincovemimi
5. črc 2026
@avokado20

Ahojte holky, tak Dneska jsem 10. Den od transferu 3 denního embrya a včera test negativní a dneska rano dva mama testy jeden do proudu moci negativní a druhý o hodinu později na papírku duch posílám foto ale nevim jwstli uz by to nemělo jit videt vice proste

@avokado20 Snad bude sílit 🙏 Posílám foto své desetidenní čárky pro porovnání. Zkus moc nepít a dělat test vždy jednu značku ❤️

avokado20
autor
6. črc 2026
@prosincovemimi

@avokado20 Snad bude sílit 🙏 Posílám foto své desetidenní čárky pro porovnání. Zkus moc nepít a dělat test vždy jednu značku ❤️

@prosincovemimi no asi z toho nic nebude dneska rano zase jen duch

prosincovemimi
6. črc 2026
@avokado20

@prosincovemimi no asi z toho nic nebude dneska rano zase jen duch

@avokado20 doušek vypadá pěkně,ale obávám se,že přesto ne silně 😥 Měla jsi Ovitrelle?