Je pět dní po transferu přesto test spolehlivý?
Je to opravdu brzy, nevidím ale to nic neznamená. Zkusila bych tak za 10 dní. Mluví že mne zkušenost. A držím palce ✊
Je to opravdu brzy, nevidím ale to nic neznamená. Zkusila bych tak za 10 dní. Mluví že mne zkušenost. A držím palce ✊
@gabina80 ahojky no já si delala dneska test z ranní moči a měla sem tam tohle tu 5 minutu postupne nebylo to tam hned tak nevim jestli může jít i o biochemické a hlavně je to viditelné pomalu velmi
Ahojte holky, tak Dneska jsem 10. Den od transferu 3 denního embrya a včera test negativní a dneska rano dva mama testy jeden do proudu moci negativní a druhý o hodinu později na papírku duch posílám foto ale nevim jwstli uz by to nemělo jit videt vice proste
@avokado20 Snad bude sílit 🙏 Posílám foto své desetidenní čárky pro porovnání. Zkus moc nepít a dělat test vždy jednu značku ❤️
@avokado20 Snad bude sílit 🙏 Posílám foto své desetidenní čárky pro porovnání. Zkus moc nepít a dělat test vždy jednu značku ❤️
@prosincovemimi no asi z toho nic nebude dneska rano zase jen duch
@prosincovemimi no asi z toho nic nebude dneska rano zase jen duch
@avokado20 doušek vypadá pěkně,ale obávám se,že přesto ne silně 😥 Měla jsi Ovitrelle?

Vidim, dokonce bez brejli