icon

Je testování po embryotransferu spolehlivé?

renatajaja
16. zář 2023

Ahoj holky, jsem tu nová a ještě moc nevím , jak to tady funguje. V sobotu 9.9. jsem byla na ET a dnes jsem si ze zvědavosti udělala test. Co myslíte ? Je to můj třetí ET

Je testování po embryotransferu spolehlivé?
Strana
z4
janik01
16. zář 2023

@renatajaja vypadá, že je to na dobré cestě😀

renatajaja
autor
16. zář 2023

@janik01 myslíš ? 🙏🙏🙂💕

janik01
16. zář 2023

Je to dnes cca 7 den a čárka je pěkná. Už to není duch, je to krásně viditelné. Přeji, ať to dopadne. Také jsme tím v rodině procházeli několikrát, jsou to hrozné nervy,

renatajaja
autor
16. zář 2023

@janik01 no, já to podstupuji poprvé a snažím se být v pohodě ,ale někdy to prostě nejde. 🙂 za dva dny zkusím znova

janik01
16. zář 2023

Vím, že být v klidu nejde. Obden by čárka měla být jednou tak silná. Pak je vidět, že se těhotenství vyvíjí tak, jak má.

pajusz
16. zář 2023

@renatajaja vypadá dobře, hodně štěstí a ať test sílí 🍀

marselina
16. zář 2023

@renatajaja krasna dalnice

renatajaja
autor
16. zář 2023

Děkuji Vám holky 💕🙏 snad to bude ok a podaří se

lenie82
19. zář 2023

@renatajaja To je krásná čárka na 7DPT. Já byla na KET 8.9. a 7 den jsem ji teda tak pěknou neměla... ❤

Moc držím palce! Kdy jdeš na krev?

renatajaja
autor
19. zář 2023

@lenie82 ahojky 🙂jdu teď v pátek 🙏🙏🙏❤️ tak doufám, že bude a že pokud ano, tak aby bylo vše ok. Ultrazvuk mám potom od pátka za 14 dní. Je to hrozné to čekání 🙏🙈

renatajaja
autor
19. zář 2023

@lenie82 u tebe taky je vše ok? Dej určitě vědět a drží moc pěstičky ❤️❤️

renatajaja
autor
20. zář 2023

Ahojky holky, prosím co myslíte ? Přijde mi, že čárka moc nesílí. Je něco špatně ?🙏ta růžovy test dělaný 8 den po ET a modrý 10 den

renat23
20. zář 2023

@renatajaja nemůžeš porovnávat 2 různé testy, každá značka má jiné množství barviva. Je krásně pozitivní, hodně štěstí 🍀🍀🍀

renatajaja
autor
20. zář 2023

@renat23 tak to si mi udělala radost. ♥️ moc, moc děkuji 🙏🙏🙂

lenie82
21. zář 2023

@renatajaja Test vypadá krásně... když na to koukám, tak ty čárky máme podobný... taky jsem si říkala, jestli by neměly být silnější. Já jdu na krev zítra. Tak nám moc držím palce. ❤

renatajaja
autor
22. zář 2023

@lenie82 ahojky, já udělala test ještě naposledy dnes . Držím nám oběma a miminkám pěstičky, aby vše dobře dopadlo ❤️🙏

lenie82
24. zář 2023

@renatajaja no to je krasny! To vypada moc dobre!
Ja jsem byla v patek na krvi a mam cca 1500 jednotek.
Jak jsi dopadla ty?

renatajaja
autor
24. zář 2023

@lenie82 já jdu až tento týden. Bohužel jsem se tento týden nemohla dostavit 🙂 jak budu mít po krvi , dam vědět ❤️

lenie82
24. zář 2023

@renatajaja dej 😊 drzim palecky!

renatajaja
autor
24. zář 2023

@lenie82 děkuji 🙂 vůbec mě nebolí prsa a nemám je ani napjaté ...trochu se bojím, že je to nějaký signál

lenie82
24. zář 2023

@renatajaja me obcas boli, obcas ne. Jeden den si rikam, ze je neco spatne, protoze mi vubec nic neni.
A pak si vzpomenu, ze kdyz jsem byla poprve tehotna, nebylo mi vubec nic, jen kolem 7tt strasna unava.
Ja si myslim, ze ty tehu priznaky nastupujou pozdeji 🙂
Neboj, jsi tehule a vsechno bude dobre ❤️

renatajaja
autor
24. zář 2023

@lenie82 děkuji ♥️ snad bude. Radši na to nemyslet 🙂🙏

renatajaja
autor
25. zář 2023

@lenie82 ve středu mám volat na výsledky a v pondělí prý mám přijít znova na ultrazvuk

lenie82
25. zář 2023

@renatajaja je tam 🙂 jeste je brzy videt neco vic! Ale vsechno je na dobry ceste ❤️

renatajaja
autor
27. zář 2023

@lenie82 ahojky 🙂 tak HCG mám 7428 🙏

lenie82
27. zář 2023

@renatajaja no to je krasny! Kolikaty den?
Ja byla dnes na ultrazvuku. Byl videt zloutkovy vacek a zaklady embrya. Dalsi UTZ za 14 dni. ❤️

Jo a to me chtel objednat az za 3-4 tydny, ja si vydupala 14 dnu… a me foto z ultrazvuku vypada dost podobne tomu tvemu 😂

renatajaja
autor
27. zář 2023

@lenie82 kolikátý ? patnáctý den po ET. V pondělí jdu znova na ultrazvuk. Tak držím pěstičky ❤️🙏 čekat zda začne být srdíčko je strašný 🙈🙈🙂

lenie82
28. zář 2023

@renatajaja ty brdo! Tak to jsou hodnoty…👍
Tak se v pondeli tesim na dalsi fotku… ❤️

renatajaja
autor
28. zář 2023

@lenie82 pošlu , ty jo, ale pořád mě děsí , že nemám žádné příznaky. Nic 😃🙏

lenie82
28. zář 2023

@renatajaja ja je pri prvnim tehotenstvi taky vubwc nemela. Vubec!!!! A to jsem cekala dvojcata. Kolem 7tt jsem byla akorat desne unavena, jinak naprosto NIC!
Je to v poradku, neboj 😊

Strana
z4