Je testování po embryotransferu spolehlivé?
@lenie82 děkuji za podporu . Jsi zlatíčko 💕 dám určitě vědět 🙏
@lenie82 jsem od Pelhřimova a Ty? . By jsme se mohly někdy potkat ❤️
@lenie82 No já jsem udělala asi blbost a pěkně jsem se vynervovala víš. V pondělí jsem šla k lékaři na krev a v úterý jsem šla do jiného města na krev. V pondělí jsem měla hladinu 7550 a v úterý 7428. V obou případech jsem měla jinou laboratoř. Takže jsem teď celkem na nervy jestli to náhodou neklesá a došla jsem si radši na kontrolní. 🙈🙈
@renatajaja Já to chápu, nervy pracujou. Každá laboratoř má jinou citlivost. Tím se vůbec nestresuj. Počkej v pondělí a možná už uvidíš i srdíčko.. A byla jsi dnes tam, kde v úterý? Aby byla alespoň stejná laboratoř? Dej hned vědět 🙂
Jinak já jsem z Prahy...
@lenie82 ano , byla jsem tam kde v pondělí a výsledky mi před chvilkou přišly. 🙏💕 do Prahy jezdím co 14 dní 🙂
@renatajaja 22 tis? 😂 tak to je peeeeckaaaaa ❤
@lenie82 😃 Tak hlavně, aby to vydrželo a obě jsme to měly v pohodě🙏🙏🙏♥️
@renatajaja v pondeli chci toto 😅
@renatajaja
Ahojky, tak co? Jsem napnuta, jak guma u spodaru 😂
@lenie82 ahojky 😃 teď jsem došla na gynekologii a čekám 🙏🙏🙏 bojím 🙈
@lenie82 pořád nemám žádné příznaky. Prsa vůbec nic .🙏
@renatajaja Neboj se... věřím, že je všechno v pořádku!!!! ❤
@lenie82 tak nám krásně tluče srdíčko ♥️♥️🙂 za 14 dní na další ultrazvuk . Je nám 6+2 🙏♥️
Ježiš to je nádhera. ❤ ❤ Já mám husí kůži. ❤ Mám obrovskou radost! Já jsem dnes 6+1, tak doufám, že příští týden už taky uvidím srdíčko. Taky se bojím...
@lenie82 držím pěsti a určitě dej vědět 🙏🙏🙏♥️
@lenie82 dneska jsem byla zase na ultrazvuku na své klinice. Také mi pouštěla srdicko 💕💕💕
@renatajaja ja ti zavidim, ze chodis tak casto… je to krasny, videt mimco, vid? ❤️ Ja se uplne desim, ze tam ve stredu prijdu a dr. mi rekne, ze se embryo prestalo vyvijet…
Uz mas tehu priznaky?
@lenie82 skoro žádné . Malinko mi sem tam začíná být blbě ,ale jinak vůbec nic , prsa absolutně nic. Ty mě trochu děsí. Teď jdu na ultrazvuk 16. 10. .. neboj taky mám pořád strach dokud to nebude 13 týden tak se prostě bojím. 🙏 To bude dobré uvidíš. Musíme myslet pozitivně, nebo se z toho zblázníme. 😃❤️Ty už máš nějaké příznaky ?
@renatajaja prsa me boli a mam je dvojnasobny… 😂ale to je po tom Amelgenu. A byva me zle od zaludku. Ale jeden den je mi zle a druhy jako bych ani tehotna nebyla…nic. A to z prvniho tehotenstvi vubec neznam. To mu nebyli vubec nic.
A nam ut 2 kg nahore. Jestli to takhle pujde dal… bude te me verliba
@lenie82 tak mě prsa vůbec nic. Je to divné viď? Není to nějaké znamení?;
@lenie82 kolik denně vypijes tekutin ?
@renatajaja prave, ze moc nepiju. Pokud si to nehlidam. Tak cca 1,5 l
@lenie82 taky moc nepiji
@renatajaja ja myslim, ze kazdej ty priznaky vnima jinak… to mas jak s bolesti… nekdo ma prah bolesti úplně jinde… ja se uz nemuzu dockat stredy… jdn doufam, ze bude vse OK. Uz jsme to rekli detem…
@lenie82 já teď trošku špinila 😔😔😔 myslíš , že se něco děje ? Strašně se bojím
@renatajaja neee, neboj… to je uplne normalni.. jsi 8tt? Takze bys to jsko vy mela normalne ted nekdy dostat ne? To muze byt s tim spojeny… pokud je to tmava krev a nemas u toho krece, tak se tim netrap. Nekdo spinu cele tehotenstvi…
@lenie82 spíše takové hnědé to je . Mám to dostat 14teho . Křeče nemám, ale trochu mě pobolíva podbřišek ....
@lenie82 ano teď půjdu 8 týden

Byla jsi na transferu den po me… takze tvuj pribeh je mi blizky a doufam, ze to obe dotahneme az do konce… 🙂
Odkud vubec jsi, jestli se muzu zeptat?