icon

Je testování po embryotransferu spolehlivé?

renatajaja
16. zář 2023

Ahoj holky, jsem tu nová a ještě moc nevím , jak to tady funguje. V sobotu 9.9. jsem byla na ET a dnes jsem si ze zvědavosti udělala test. Co myslíte ? Je to můj třetí ET

Je testování po embryotransferu spolehlivé?
Strana
z4
lenie82
8. říj 2023

@renatajaja neboj. Lehni si, odpocin a kdyby to bylo zitra silnejsi, tak klido zajed na pohotovost. Muze to byt hematom.

renatajaja
autor
8. říj 2023

@lenie82 dobře. ♥️

lenie82
9. říj 2023

@renatajaja jakpak se citis? Je to lepsi?

renatajaja
autor
9. říj 2023

@lenie82 zatím na vložce nic není, ale volala jsem raději panu doktorovi. On je hodně pečlivý, tak mi řek ať raději přijedu , že se na to raději koukne 🙏🙏

lenie82
9. říj 2023

@renatajaja tak to je dobre. Lepsi jet zbytecne nez neco podcenit! Ale jsem si jista, ze vsechno bude vporadku!❤️
Dej pak vedet 😊

renatajaja
autor
9. říj 2023

@lenie82 tak miminko zatím v pořádku. Krásně bílo srdíčko ♥️ je už 8,43 velké a nikde žádný problém. Vzal mi stěr z pochvy. Tím jak zavádím léky , tak říkal , že jsem mohla zavést nějakou infekci. Jinak , že vidi vše v pořádku 🙏🙏❤️ broučku, ať Ti to všechno dobře dopadne a hlavně dej vědět. Myslím na Tebe ♥️🙏

lenie82
9. říj 2023

@renatajaja vidis 🙏, ale ja bych byla vyplasena uplne stejne. Dobre, ze jsi jela za dr. 😊 ufff

renatajaja
autor
9. říj 2023

@lenie82 ❤️❤️měla jsem strach , nebudu říkat , že ne

lenie82
11. říj 2023

@renatajaja Tak na UTZ vše v pořádku, srdíčko krásně bije a máme 1,4cm ❤❤

renatajaja
autor
12. říj 2023

@lenie82 tak to moc gratuluji a jen tak dál 💕 krásné velké . Já měla v pondělí 8,43 mm.

lenie82
12. říj 2023

@renatajaja Děkuju ❤ Tak to ale asi máš velikost dělohy... v 8tt nemůže mít embryo 8.43 cm 😉 To bude děloha

renatajaja
autor
13. říj 2023

@lenie82 CRL je velikost embrya ne? V pondělí jsem to měla 8,43 . Teď jdu v pondělí což bude začátek 9 týdne, tak uvidím. Myslíš , že je něco špatně? Já hrozně málo piji

renatajaja
autor
13. říj 2023

@lenie82 bereš nějaký femibion nebo něco ?

lenie82
13. říj 2023

@renatajaja ja mam 1,4cm a na utz bylo napsano 7w5d a ja byla 7w3d, tudis dle utz je embryo o 2 dny starsi.
Myslim, ze kdyz jsi byla na KET den po me, tak mimi nemuze mit 8 cm. To je opravdu asi deloha. Spatne nic neni, jen ti to asi spatne rekl. Podivej se i na net, kolik ma merit v 8tt.😊
Femibion neberu. Beru jen kys.listovou a citamin C a snazim se jist denne ovoce a zeleninu.
Ale po tech hormonech strasne pribiram… uz jsem z toho v nervu. Nechci pribrat 30 kg…

renatajaja
autor
14. říj 2023

@lenie82 ono to bude asi dobře. Já mám napsáno CRL 8,48mm a 6w6d ... Já zatím nepribiram Estrofem v pondělí začínám vysazovat a zůstane mi do 12 týdne jen 2x amalgen. Jen ty prsa pořád nic.

kkacca
14. říj 2023

@renatajaja embryo nemá ani centimetr, fakt nemá 8cm🙂

eva118
14. říj 2023

@kkacca ale ona píše mm.

renatajaja
autor
14. říj 2023

@eva118 ano. Děkuji 🙏 ❤️ nepíší cm, ale mm.

lenie82
16. říj 2023

Jééééé holky, to je asi moje blbost. Já někde pochytila, že to jsou cm. Tak to se omlouvám 🙏

lenie82
19. říj 2023

@renatajaja Tak jak se máš? Všechno je v pořádku?

renatajaja
autor
19. říj 2023

@lenie82 ahojky , ano vše v pořádku a u Tebe ? 🙏 já byla v pondělí na dalším ultrazvuku a malé má 17,80 mm Pa pa

lenie82
20. říj 2023

@renatajaja Jéé tak to ráda čtu 🙂 Já doufám, že taky vše OK, já má ultrazvuk až ve středu. Já jsem úplně vyplašená tady z těch diskuzí o zamlklém těhu, tak se pořád bojím, aby na dalším UTZ bylo vše OK. I vzhledem k mému věku.... No, asi bych to měla přestat číst :D
Tak se opatruj 😍

renatajaja
autor
20. říj 2023

@lenie82 taky mě to někdy děsí ,ale musíš myslet pozitivně. Nemyslí na to, nebo si to přivolas. Kolik Ti je, že píšeš vzhledem k mému věku ? Já taky nejsem zrovna mladice 🙈🙈

lenie82
20. říj 2023

@renatajaja cerstve 41 🙈 mame uz 16tileta dvojcata a ted jsme si rekli, ze bysme chteli jeste jedno.

renatajaja
autor
23. říj 2023

@lenie82 tak mě bylo teď 49 🙈🙈🙈

lenie82
24. říj 2023

Jako vážně 49? Tak to máš můj respekt! A jsem ráda, že to jde i pozdějším věku 🙂
Tak se hlavně opatruj! Já mám zítra další UTZ, strašně se těším a zároveň bojím... však jsem to psala 🙂

renatajaja
autor
25. říj 2023

@lenie82 ano 49 mi bylo teď 17.10. Hrozný vid 🙏🙈já mám 2.11. ultrazvuk. Dej vědět co na kontrole 🙏🙂

lenie82
25. říj 2023

Tak dodatečně vše nej 🙂
Dnes u dr. vše v pořádku. Dostala jsem těhotenský průkaz, takže už je to oficiální. 🙂 krásně povyrostl, má 2,84cm a pěkně se tam hýbal. Další kontrole bude za 14 dní, 1.creening. Tak pokud i tam bude vše OK, tak začnu být klidnější.... snad 😂

renatajaja
autor
26. říj 2023

@lenie82 děkuji, děkuji ♥️🙂 já už ho mám vystavený od 16teho. Příště přinést moč, odběr krve a pak mě také čeká další vyšetření a též doufám, že to bude všechno ok. Přeji nám oběma ,aby to bylo top. 🙏🙏🙏♥️

renatajaja
autor
19. lis 2023

@lenie82 ahojky, tak jak pokračuje těhu ? 🙂❤️🙏 já už mám po vyšetření. Vše ok a bude to chlapeček. Máme už 7cm ....

Strana
z4