Je testování po embryotransferu spolehlivé?
@lenie82 zatím na vložce nic není, ale volala jsem raději panu doktorovi. On je hodně pečlivý, tak mi řek ať raději přijedu , že se na to raději koukne 🙏🙏
@renatajaja tak to je dobre. Lepsi jet zbytecne nez neco podcenit! Ale jsem si jista, ze vsechno bude vporadku!❤️
Dej pak vedet 😊
@lenie82 tak miminko zatím v pořádku. Krásně bílo srdíčko ♥️ je už 8,43 velké a nikde žádný problém. Vzal mi stěr z pochvy. Tím jak zavádím léky , tak říkal , že jsem mohla zavést nějakou infekci. Jinak , že vidi vše v pořádku 🙏🙏❤️ broučku, ať Ti to všechno dobře dopadne a hlavně dej vědět. Myslím na Tebe ♥️🙏
@renatajaja vidis 🙏, ale ja bych byla vyplasena uplne stejne. Dobre, ze jsi jela za dr. 😊 ufff
@lenie82 tak to moc gratuluji a jen tak dál 💕 krásné velké . Já měla v pondělí 8,43 mm.
@renatajaja Děkuju ❤ Tak to ale asi máš velikost dělohy... v 8tt nemůže mít embryo 8.43 cm 😉 To bude děloha
@lenie82 CRL je velikost embrya ne? V pondělí jsem to měla 8,43 . Teď jdu v pondělí což bude začátek 9 týdne, tak uvidím. Myslíš , že je něco špatně? Já hrozně málo piji
@renatajaja ja mam 1,4cm a na utz bylo napsano 7w5d a ja byla 7w3d, tudis dle utz je embryo o 2 dny starsi.
Myslim, ze kdyz jsi byla na KET den po me, tak mimi nemuze mit 8 cm. To je opravdu asi deloha. Spatne nic neni, jen ti to asi spatne rekl. Podivej se i na net, kolik ma merit v 8tt.😊
Femibion neberu. Beru jen kys.listovou a citamin C a snazim se jist denne ovoce a zeleninu.
Ale po tech hormonech strasne pribiram… uz jsem z toho v nervu. Nechci pribrat 30 kg…
@lenie82 ono to bude asi dobře. Já mám napsáno CRL 8,48mm a 6w6d ... Já zatím nepribiram Estrofem v pondělí začínám vysazovat a zůstane mi do 12 týdne jen 2x amalgen. Jen ty prsa pořád nic.
Jééééé holky, to je asi moje blbost. Já někde pochytila, že to jsou cm. Tak to se omlouvám 🙏
@lenie82 ahojky , ano vše v pořádku a u Tebe ? 🙏 já byla v pondělí na dalším ultrazvuku a malé má 17,80 mm Pa pa
@renatajaja Jéé tak to ráda čtu 🙂 Já doufám, že taky vše OK, já má ultrazvuk až ve středu. Já jsem úplně vyplašená tady z těch diskuzí o zamlklém těhu, tak se pořád bojím, aby na dalším UTZ bylo vše OK. I vzhledem k mému věku.... No, asi bych to měla přestat číst :D
Tak se opatruj 😍
@lenie82 taky mě to někdy děsí ,ale musíš myslet pozitivně. Nemyslí na to, nebo si to přivolas. Kolik Ti je, že píšeš vzhledem k mému věku ? Já taky nejsem zrovna mladice 🙈🙈
@renatajaja cerstve 41 🙈 mame uz 16tileta dvojcata a ted jsme si rekli, ze bysme chteli jeste jedno.
Jako vážně 49? Tak to máš můj respekt! A jsem ráda, že to jde i pozdějším věku 🙂
Tak se hlavně opatruj! Já mám zítra další UTZ, strašně se těším a zároveň bojím... však jsem to psala 🙂
@lenie82 ano 49 mi bylo teď 17.10. Hrozný vid 🙏🙈já mám 2.11. ultrazvuk. Dej vědět co na kontrole 🙏🙂
Tak dodatečně vše nej 🙂
Dnes u dr. vše v pořádku. Dostala jsem těhotenský průkaz, takže už je to oficiální. 🙂 krásně povyrostl, má 2,84cm a pěkně se tam hýbal. Další kontrole bude za 14 dní, 1.creening. Tak pokud i tam bude vše OK, tak začnu být klidnější.... snad 😂
@lenie82 děkuji, děkuji ♥️🙂 já už ho mám vystavený od 16teho. Příště přinést moč, odběr krve a pak mě také čeká další vyšetření a též doufám, že to bude všechno ok. Přeji nám oběma ,aby to bylo top. 🙏🙏🙏♥️
@lenie82 ahojky, tak jak pokračuje těhu ? 🙂❤️🙏 já už mám po vyšetření. Vše ok a bude to chlapeček. Máme už 7cm ....

@renatajaja neboj. Lehni si, odpocin a kdyby to bylo zitra silnejsi, tak klido zajed na pohotovost. Muze to byt hematom.